„Hankook“ ir „Radical“ sudarė sutartį dėl išskirtinio padangų tiekimo

14 vasario 2018, 21:47

Firma „Hankook“ tapo išskirtiniu tiekėju padangų, skirtų lenktyniniams automobiliams bei  „Radical“ prekės ženklui. Aukščiausios klasės padangų gamintojas tiekia britų sportinių transporto priemonių gamintojui įvairių dydžių padangas. Tarp pristatomų gaminių bus „Ventus Race“ (F200) bei (Z207), o taip pat padangos „Ventus S1 evo²“, skirtos  sportiniams bei standartiniams automobiliams „Radical“ markės, tinkantiems  paprastiems keliams.

Dėl partnerystės firma „Hankook“ dalyvaus įvairiuose tarptautiniuose konkursuose, kuriuose prekės ženklas „Radical“ yra labai gerbiamas. Tai yra  prototipinių transporto priemonių lenktynės, kaip „Radical SR1 Cup“ Anglijoje, „North American Masters“, „European Masters“, „Middle East Cup“, „Canada Cup“, „Australia Cup“ ir „Scandinavia Cup“.

Šiuo metu firma „Hankook“ yra išskirtinis padangų tiekėjas „GT Radical SR8“ lenktyniniam automobiliui, kurio galios ir svorio santykis  5,67 AJ/kg. Ateityje „Hankook“ padangos bus panaudotos versijoms SR1, SR3, RXC600R, RXC GT3, o taip pat modeliams „RCX Spyder ir RXC GT ROAD“. Paskutinis iš automobilių buvo patvirtintas naudoti keliuose, o jo galios ir svorio santykis yra 5,75 AJ/kg. Dėl to greitis padidėja nuo 0 iki 100 km/h per 2,7 sekundes. Priklausomai nuo automobilio svorio ir jo naudojimo būdo, padangos „Hankook Ventus S1 evo²“ 215/45 ZR 17 arba 245/45 ZR 17 dydžio montuojamos priekyje, tuo tarpu galinės padangos bus  265/35 ZR 18.

– „Bendradarbiavimas su firma „Radical“ yra dar vienas svarbus mūsų vystymosi žingsnis tarptautinėje arenoje. Markė „Radical“ identifikuojama pagal aukščiausią rezultatą lenktynių trasose bei keliuose. Mes padėsime užtikrinti, kad šios transporto priemonės visiškai panaudotų savo potencialą. Kitas svarbus bendradarbiavimo aspektas bus mūsų dalyvavimas daugelyje populiarių lenktynių, vykstančių visuose žemynuose. Santykiai su „Radical“ suteikia puikią galimybę pristatyti mūsų aukštos kokybės produktus“.

Įmonės pasirašė susitarimą „Autosport International Car Show“ Birmingeme. Ateityje britų kompanijos sportiniai ir lenktyniniai automobiliai naudos „Hankook“  padangas įvairiose varžybose visame pasaulyje.

– Mes labai džiaugiamės šiuo bendradarbiavimu. „Hankook“ teikdama originalią įrangą pirmaujančių automobilių gamintojams visame pasaulyje, užsitikrino sau aukščiausią poziciją lenktyninių motorinių transporto priemonių pasaulyje. Produktyvumas, ilgaamžiškumas, kokybė, gauti per išsamią ir labai sėkmingą bandymų programą, įtikino mus, kad nuo  2018 m. mūsų atomobiliuose bus įrengtos geriausios padangos, – Nigel Land, „Radical“ komercijos ir rinkodaros direktorius.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!