Papildomos „SKF“ remonto komplekto dalys

5 vasario 2018, 14:10

Bendrovė „SKF“ išplėtė vandens siurblių remonto rinkinio turinį – pasirinktiems „Ford“ ir „Jaguar“ modeliams. Pakeitimai pagreitins naujos dalies surinkimo laiką ir sumažins klaidų riziką.

Papildomi komponentai komplekte su vandens siurbliais (SKF VKPA 84621) – tai metalinis sandariklis, sumontuotas nuo variklio bloko šono, „o-ring“, sumontuotas ant siurblio veleno ašies ir  termostato „o-ring“, bei keturi tvirtinimo varžtai.

Tuo pačiu metu specialistai iš „SKF“ sukūrė naujas montavimo rekomendacijas. Visų pirma, jie atkreipia dėmesį į ašies pakabos techninę būklę, kurios pagrindinė susidėvėjimo priežastis yra vibracijos, kurias sukelia variklis, alkūninio veleno skriemulys su vibracijos slopintuvu ir dviejų masių smagratis. Prieš montuojant naują siurblį, reikia tinkamai sutepti sklendės ašį, kuria yra varomas siurblys.

Taip pat rekomenduojama iš siurblio korpuso išmontuoti alyvos temperatūros reguliavimo termostatą ir sumontuoti iš remonto komplekto „o-ring“. Jis turi būti kruopščiai pritaikytas, nes vibracija gali sugadinti ne tik sparnelius ir net visą vandens siurblį.

Išplėstinis vandens siurblių remonto komplektas skirtas „Ford Mondeo III“ ir „Transit“ su varikliais  2.0/2.2 TDDI-TDCI bei „Jaguar X-Type“ 2.0/2.2 D. SKF VKPA pozicija 84621 atitinka gamyklinių komponentų žymėjimus Ford 1669335, XS7Q 8591 AA ir Jaguar C2S48033.

Jei kyla abejonių, atitinkamas „SKF“ pozicijos numeris konkrečiam automobilio modeliui gali būti patikrintas „TecDoc“ kataloge arba naudojant programą, prieinamą mobiliuosiuose įrenginiuose su „Android“ arba „iOS“ sistema su galimybe nuskaityti QR kodą.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!