Autoservisų paieškos sistema MOTOINTEGRATOR startuoja Lietuvoje: kuo ji bus naudinga?

15 sausio 2018, 1:29

Sparčiai tobulėjančios technologijos ir verslui, ir klientams suteikia naujas galimybes. Dabar išsikviesti taksi ar rezervuoti patinkantį kambarį bet kuriame pasaulio taške yra lengviau nei bet kada anksčiau. Vis dėlto, prireikus remontuoti automobilį, vairuotojai vis dar susiduria su daugybe iššūkių.

Jeigu paklaustume vairuotojų, ko jie tikisi iš autoservisų, dauguma atsakytų, kad jiems svarbus meistrų patikimumas, aiškūs paslaugų įkainiai ir galimybė greitai ir paprastai užsirašyti į autoservisą. Todėl neretai, prieš priimdami sprendimą, kam patikėti suremontuoti automobilį, vairuotojai arba patys klausia draugų patarimų, arba ieško atsiliepimų internete.

Siekiant palengvinti tiek vairuotojų, tiek ir daugiau klientų norinčių pritraukti autoservisų rūpesčius, Lietuvoje startuoja naujas projektas MOTOINTEGRATOR. Tai yra intuityvi autoservisų paieškos sistema, pasiekiama adresu www.motointegrator.com , skirta tinkamiausių automobilių remonto meistrų paieškai. Naudodamiesi MOTOINTEGRATOR, klientai gali keliais paprastais žingsniais užsiregistruoti į autoservisą arba tiesiog sužinoti apie jo darbo laiką ir teikiamas paslaugas. Kartu tai ir naujoviška priemonė įmonėms, kuri suteikia naujas reklamos ir bendravimo tarp įmonės ir kliento galimybes.

Tai yra tarptautinis „Inter Cars“ projektas, jau daug metų gyvuojantis Lenkijoje. Šioje šalyje sistema vienija daugiau negu 6000 autoservisų. Paskatinti sėkmės Lenkijoje, „Inter Cars“ atstovai nusprendė šį projektą įgyvendinti ir kitose šalyse – šiemet MOTOINTEGRATOR startavo Bulgarijoje, o nuo rudens – ir Lietuvoje. Netolimoje ateityje „Inter Cars“ šį projektą planuoja pradėti ir daugelyje kitų Europos šalių.

„Inter Cars Lietuva“ kviečia visų Lietuvos autoservisų atstovus nedelsti ir užsiregistruoti į naująjį projektą adresu www.motointegrator.com . Tą padaryti kuo greičiau išties verta, nes taip nemokamai gaunamas dar vienas reklamos kanalas, padedantis pritraukti daugiau klientų. Prisijungti prie šio projekto išties paprasta – tereikia įvesti savo kliento numerį ir slaptažodį, kurie naudojami jungiantis ir prie „Inter Cars“ prekių katalogų (IC_KATALOG ONLINE ar WEB KATALOGAS).

Prisijungus pakaks skirti tik apie 10 minučių informacijai apie autoservisą užpildyti – įrašyti adresą, darbo laiką, nurodyti telefono numerį, interneto svetainės adresą. Vienas svarbesnių dalykų – tiksliai ir be kabučių nurodyti autoserviso pavadinimą. Neretai pasitaiko, kad įmonės ir jai priklausančio autoserviso pavadinimai nesutampa, todėl reikėtų įvertinti tai, kaip esami ar potencialūs klientai www.motointegrator.com paieškos sistemoje ieškos Jūsų autoserviso. Kitas patarimas – tiksliai nurodyti teikiamas paslaugas, taip pat galima įvesti įkainius ir kitą papildomą informaciją – taip puslapio lankytojams bus aiškiau, ko galima tikėtis iš Jūsų autoserviso, o paieškos sistema pagal kliento nurodytus filtrus galės tiksliau atrinkti autoservisą.

„Bandymų sukurti panašią sistemą buvo ir anksčiau, tačiau dažniausiai tai tebuvo trumpalaikiai projektai. Tikime, kad tai bus ilgalaikis projektas, o mūsų stiprybė – patikimas „Inter Cars“ užnugaris. Kitąmet pradėsime didelę reklaminę kampaniją, kad apie mus sužinotų Lietuvos vairuotojai. Mūsų tikslas – tapti didžiausiu autoservisų katalogu šalyje ir greitai – Europoje. Mes turime visas reikalingas priemones tam pasiekti“, – teigia MOTOINTEGRATOR projekto Lietuvoje vadovas Robertas Tamulevičius.

Prisijungę prie MOTOINTEGRATOR sistemos, autoservisų atstovai galės bet kada keisti savo duomenis, informaciją apie teikiamas paslaugas ir pan. Taip pat jie galės žinoti tikslią statistiką, kiek kartų jų profilis ir kontaktinė informacija buvo peržiūrėta šiame puslapyje. Projektas nuolat vystomas, o kiek vėliau atsiras ir naujų funkcijų – vairuotojai taip pat galės kurti savo profilius, gauti priminimus apie artėjančią techninę apžiūrą arba automobilio techninę priežiūrą. Specialiai jiems sukurta ir skiltis, kurioje publikuojami naudingi straipsniai apie automobilio priežiūrą.

Vairuotojams taip pat bus suteikta galimybė vertinti servisų paslaugas, palikti apie juos atsiliepimus, todėl, rinkdami teigiamus įvertinimus iš patenkintų klientų, autoservisai galės kurti patikimumo įvaizdį. Kiekvienas komentaras prieš jį paskelbiant bus peržiūrėtas moderatorių, taip užtikrinant, kad klaidingi atsiliepimai, pavyzdžiui, apie nebuvusius vizitus, būtų ištrinti.

Be to, statistika rodo, kad apie pusė vartotojų jiems reikalingų paslaugų ieško mobiliuosiuose įrenginiuose – išmaniuosiuose telefonuose ir planšetėse. Atsižvelgiant į tai, interneto puslapis www.motointegrator.com išsiskiria prisitaikančiu dizainu ir puikiai veikia tiek kompiuteriuose, tiek ir mobiliuosiuose įrenginiuose.

Jeigu kyla papildomų klausimų apie MOTOINTEGRATOR projektą, daugiau informacijos galima sužinoti interneto puslapyje www.motointegrator.com arba paskambinus telefonu +37052193700 arba 1825 (darbo dienomis nuo 8.00 iki 17.00 valandos).

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!