„Nokian“ padangos – BMW automobiliams

9 sausio 2018, 5:06

BMW grupė patvirtino „Nokian WR D4“ žiemines padangas, kaip originalią BMW įrangą. 225/55 R17 97H  padangos yra skirtos SAV (Sports Activity Vehicle) automobiliams su dideliu našumu.

„Nokian WR D4“ – tai naujos generacijos žieminės padangos, sukurtos Vidurio Europoje vyraujančioms oro sąlygoms. Suteikia gerą sukibimą su kelio danga ir saugų vairavimą, net esant dideliam greičiui. Padangos atitinka BMW grupės nustatytus reikalavimus.

Norint tapti originalia grupės BMW įrangos dalimi, „Nokian WR D4“ padangos turi atlikti bandymus pagal gamintojo programą. Todėl, galima būti tikriems, jog padangos yra optimaliai priderintos automobiliui ir leis vairuotojams pasinaudoti automobilio ir jo padangų galimybėmis.

„Nokian Tyres“ ilgą laiką bendradarbiauja su automobilių gamintojais, ypač Šiaurės šalyse esančiais prekių ženklais. Bendradarbiavimas su BMW grupe praplečia šį veiklos spektrą ir sustiprina „Nokian Tyres“ padangų padėtį Centrinėje Europoje. Šis regionas yra didžiausia pasaulyje žieminių padangų rinka, kuri yra viena iš svarbiausių „Nokian Tyres“ vystymo sektorių.

– „Bendradarbiavimas su BMW grupe rodo, jog mūsų firma, padangų gamintoja, esanti pasaulio pakraštyje, yra labai gerbiama ir mūsų produktai labai vertinami. Tai labai svarbus žingsnis siekiant toliau plėtoti veiklą, susijusią su originalia įranga ir mūsų verslo veikla“, – sako Markus Honkala, „Nokian Tyres“ pardavimų grupės vadovas.

„Nokian Tyres“ yra atsakinga už BMW pristatytų žieminių padangų gamybą. Padangos pagamintos suomiškoje gamykloje, įsikūrusioje vietovėje „Nokia“, kurioje daugiau kaip prieš 80 metų atsirado pirmoji pasaulyje žieminė padanga.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!