„Goodyear“ ir „NASCAR“ tęsia bendradarbiavimą

21 gruodžio 2017, 1:07

„NASCAR“ ir „Goodyear“ pratęsė ilgalaikę rėmimo sutartį, pagal kurią amerikiečių koncernas bus vienintelis padangų tiekėjas trims svarbiausioms nacionalinėms lenktynių serijoms.

Pratęsta nepertraukiamo bendradarbiavimo sutartis tęsiasi nuo 1956 m. – tai daugiau nei šešiasdešimt metų. Įdomu tai, kad tai viena iš ilgiausiai veikiančių rėmimo programų didelėse sporto disciplinose.

– „Mes didžiuojamės, kad prisijungsime prie „Goodyear“, kad kartu švęsime atnaujintą, ilgalaikę partnerystę“, – sakė Brent Dewar, „NASCAR“ vadovas.

– „Daugiau nei pusę amžiaus „NASCAR“ ir mūsų komandos pasitiki „Goodyear“ padangomis. Mūsų partnerio įtraukimas į naujoves ir aukščiausios kokybės  produktai – atlieka pagrindinį vaidmenį siekiant geriausių pasaulio rezultatų“. – priduria jis.

Nuo 1972 m. lenktyninių slick tipo padangų debiuto, 1989 m. per radialines padangas, iki kelių zonų protektoriaus rašto nuo 2013 m. – „Goodyear“ ir „NASCAR“ pristatė naujoves, kurios daro lenktynes įdomesnes. „NASCAR“ lenktynių trasos tai taip pat yra padangų bandymo laukas, kuris patikrina jų savybes sunkiomis ir itin sudėtingomis sąlygomis. Padangoms pritaikytos technologijos, kurios  gali atitikti lenktynių reikalavimus ir pasiekti aukštą rezultatą, padeda Amerikos gamintojui kurti šio ženklo padangas vartotojams.

– „Mes labai didžiuojamės pagrindiniu „Goodyear“ vaidmeniu geriausiose pasaulio lenktynėse. Džiaugiamės, kad per ateinančius metus „NASCAR“ vairuotojai kirs finišo liniją mūsų markės padangoms“, – sakė Richard J. Kramer, „Goodyear“ prezidentas ir generalinis direktorius.

– „Naujuoju susitarimu mes švenčiame ilgalaikį bendradarbiavimą su „NASCAR“ ir pabrėžiame didelę „Goodyear“ prekės ženklo vertę“, – priduria jis.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!