Devynios naujos firmos „NGK“ V-Line pozicijos

21 gruodžio 2017, 1:06

Firma „NGK Spark Plug Europe“ išplėtė savo V-Line uždegimo žvakių asortimentą  9 pozicijomis.  Naujos žvakės pažymėtos trumpais numeriais nuo 46 iki 54 tinka „Citroën“, „Toyota“, „Nissan“, „Renault“, „Opel“, „Fiat“, BMW bei  „Volkswagen“ grupės modeliams.

Remiantis šiomis pozicijomis, Europos rinka pasipildė V-Line asortimentu 8%. Visos naujos pozicijos pateikiamos tiesiai iš originalios įrangos automobilių gamintojo. Tai yra standartinės uždegimo žvakės su elektrodu iš nikelio, taip pat žvakės iš brangiųjų metalų su elektrodais, padengtais  platina.  Tai yra 16 milijonų automobilių Europoje ekvivalentas.

– „V-Line asortimentas – tai bestseleris Europos antrinėje rinkoje“, – sako David Loy „NGK Spark Plug Europe“ rinkodaros direktorius.

– „Net po 16 metų nuo jų įvedimo neprarado savo patrauklumo. Pridedami naujas pozicijas, esame įsitikinę, kad platintojai ir dirbtuvės gaus geriausias ir paklausiausias žvakes savo kategorijoje“,  – priduria.

Visas 9 naujos V-Line pozicijas, taip pat ir išsamią informaciją bei asortimento sąrašą, galima rasti TecDoc kataloge bei naujoje TecDoc DVD versijoje.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!