„Delphi“ pildo variklio sistemos dalių asortimentą

19 gruodžio 2017, 21:58

Siekiant pagerinti didėjančios elektronikos poreikius šiuolaikiškose transporto priemonėse, „Delphi“ siūlo atsarginių dalių rinkai oro sklendes bei  išmetamųjų dujų daviklių liniją.

Įmonė juos įtrauks į variklio sistemos dalių katalogą, Europoje tapo prieinama 2 400 dalių, apimančių 16 000 pritaikymų.

-„Atsižvelgiant į technologijų tempą ir elektrinių komponentų kiekį šiuolaikiniuose automobiliuose, prieiga prie reikiamų detalių yra labai svarbi“, – aiškina Alex Ashmore, „Delphi Product & Service Solutions“ prezidentas.

-„Dirbant su OE dalių gamintojais, tokiais kaip „Delphi“, dirbtuvės, platintojai, pardavimų tarpininkai dabar turės prieigą prie OE technologijų, taip pat prie diagnostikos priemonių, serviso paslaugų ir techninės ekspertizės. Tai dar labiau sustiprins jų padėtį panaudojant verslo galimybes“, – priduria.

Nauja  OE kokybės devynių oro sklendžių linija, pristatyta  pirmą kartą firmos „Delphi“ antrinėje rinkoje, tinka „Citroën“ ir „Peugeot“ automobilių  sistemoms. Oro sklendė, esanti tarp aušintuvo ir kompresoriaus, veikia kaip vožtuvas, reguliuojantis oro temperatūrą ir  išeinantį iš kompresoriaus  oro slėgį, nusprendžiant ar jis turi būti tiekiamas į aušintuvą ar jis turi būti apeinamas.

„Delphi“ taip pat pristatė naują OE išmetamųjų dujų temperatūros daviklių liniją, turinčią platinos, varžinį temperatūros matavimo prietaisą bei uždaru antgaliu. Dėl šio sprendimo, galima užtikrinti stabilų veikimą plačiame temperatūrų diapozone (-40°C iki 1 500°C), kaip ir greitas aktyvavimo laikas šuolis iki 300°C užima 11 m/s. Nauja linija apima daugiau nei 400 panaudojimo pritaikymų, tame tarpe BMW, „Fiat“, „Ford“, „Mercedes“ ir „Volkswagen“ automobilius.

-„Kaip energijos perdavimo sistemos technologijų gamintojai, mes ir toliau teikiame savo klientams aktualiausius, variklio sistemos naujausius produktus, atitinkančius rinkos poreikius“, – tęsia Ashmore.

-„Mūsų tikslas 2018 metais yra nuolat plėtoti savo liniją naujais produktais.“, – papildo.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!