„Ventus S1 evo2“ padangos naujame „Audi RS 5 Coupe“

27 lapkričio 2017, 20:53

„Hankook“ produkcijos padangos „Ultra High Performance“ įsitvirtino jau keliuose „Audi“ modeliuose. „Audi TT RS“ kaip ir dabartinė „Audi RS 5 Coupé“ yra su „Hankook“ padangomis.

Remiantis „High Performance Gran Turismo“ tradicijomis, padangos „Ventus S1 evo²“ naujam „Audi RS 5 Coupé“ suteikia sportišką stilių ir komfortą, „įsipaišydamos“ į „A5“ stilistiką. Tiek serijinės gamybos 19 colių padangos, tiek 20 colių padangos „Ventus S1 evo²“ yra pagamintos pagal patentuotą „Hankook“ technologiją, kuri mažina triukšmą – „sound absorber®.

Dabartinis „Audi RS 5 Coupé“ yra pirmasis RS serijos naujo stiliaus modelis, kartu su nauju „V6 Biturbo“ varikliu, apjungiančiu dvi priešingybes: našumą ir praktiškumą. Būtent šios savybės sudaro „Audi RS 5 Coupé“ – sportiško stiliaus, bet praktiškas.

Tą patį galima pasakyti ir apie padangas. Projektuojant daugiausia dėmesio buvo skirta sportiškam stiliui, kuris neapribojo komforto, gero sukibimo ir ilgaamžiškumo. Visa tai užtikrina „Ventus S1 evo²“ padangos, sumontuotos „Audi RS 5 Coupé“ dydis 265/35 R19 98Y XL (serijinės) ir 275/30 R20 97Y XL (pasirinktinos) su triukšmą redukuojančia technologija „Hankook“ „sound absorber®”.

Kiekvienam RS modeliui „Audi Sport GmbH“ suteikia galimybę būti ne tik įprasto eismo dalyviu, bet ir  vairuoti sportiniu stiliumi – pastarasis tai ne tik pavadinimas. Padangų testavime tai reiškia, kad jos turi atlaikyti dešimt ratų legendinėje Nordschleife trasoje Niurburgringe, o po jų dar turi nuvykti į parduotuvę apsipirkti.

Pavyzdinis UHP firmos „Hankook“ produktas įrodė savo sportinį pobūdį – išskirtinę jėgą ir patikimumą. Naujoviška, įkvėpta DTM lenktynių 3-jų sluoksnių bloko konstrukcija su specialia išorinių šoninių plokščių sistema užtikrina gerą sukibimą, trauką, veiksmingą stabdymą per visą padangų naudojimo laiką.

Trumpas stabdymo kelias ir geresnis sukibimas esant drėgnai kelio dangai, leidžia vairuotojui pilnai  pasikliauti padangomis. Išplėstinė „Ventus S1 evo²“ padangų technologija su radialine protektoriaus konstrukcija ir su lengvu dirbtiniu šilku užtikrina geriausią sukibimą net tada, kai reikia staigiai manevruoti  per lietų ar staigiai stabdyti greitkelyje. Tai įmanoma dėl protektoriaus, pagaminto iš naujoviško mišinio, susidedančio iš polistereno ir silicio, kuris optimizuoja sukibimą ant šlapio paviršiaus.

Firmos „Hankook“ „sound absorber®” technologija pagerina vairavimo komfortą. „Sound absorber®” technologija buvo naudojama „Audi Q7“ ir „SQ7“ modeliuose, kur žymiai sumažintas triukšmo lygis. Triukšmo lygio sumažinimas žemo sportinio profilio padangose, kai dideli greičiai, buvo pagrindinis aspektas projektuojant aukštos kokybės, komfortiško vairavimo padangas.

„Hankook“ inžinieriai pritaikė „tylių padangų“ -„sound absorber®” technologiją, naudotą dideliuose visureigiuose, kuri derina sportinį vairavimo stilių ir dinamiką su vairavimo komfortu.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!