„YOKOHAMA“ pateikia žiemos naujieną

15 lapkričio 2017, 21:01

Artimiausiam žiemos sezonui japonų prekės ženklas „YOKOHAMA“ siūlo naujas padangas „BluEarth Winter V905“, skirtas vidutinio ir didelio galingumo lengviesiems automobiliams, taip pat ir SUV.

Modelis sukurtas siekiant užtikrinti saugų važiavimą sniego ir šlapio kelio sąlygomis, o patobulintas gumos mišinys pagerina valymą ir stabdymą važiuojant net ir dideliais greičiais.

„BluEarth Winter V905“ yra patobulinta „W.drive V 905“ modelio versija. Naujiena yra pirmoji „YOKOHAMA“ žieminė padanga, kurioje Japonijos inžinieriai panaudojo ekologišką „BluEarth“ technologiją.

„BluEarth Winter V905“ padangos užtikrina saugų važiavimą dėka sukibimo ir labai geros traukos ant sniego ir apledijusios kelio dangos. „BluEarth sudedamosios dalys, tokios kaip apelsinų aliejus ir mikrosilicis, naudojamos siekiant padidinti elastingumą ir sukibimą su kelio danga. Padangos užtikrina saugų stabdymo atstumą. Patobulintas gumos mišinys po protektoriumi pagerina padangų standumą ir sumažina energijos nuostolius, todėl sumažėja kuro sunaudojimas. Daugeliui modelių riedėjimo pasipriešinimo parametras pažymėtas C ženklu  ES etiketėje, reiškia efektyvesnį degalų sunaudojimą.

„YOKOHAMA BluEarth Winter V905“ dėl pagerintos konstrukcijos užtikrina stabilų važiavimą apsnigtais keliais. Agresyvus protektoriaus raštas sukimba su paviršiumi. Daugybė gilių ir plačių įstrižinių griovelių yra išdėstyti įvairiu kampu, skersiniai grioveliai užtikrina gerą manevravimą slydimo ar posūkio momentu. Efektą konstrukcijai suteikia puikus drenažas. Tankus plokštelių tinklas – protektoriaus blokeliai, efektyviai išleidžiantys vandenį, sniegą, purvą iš po ratų.

Siūloma padanga turi šiuos dydžius: nuo 15 iki 22 colių ir profiliai: nuo 80 iki 30.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!