„Philips X-tremeUltinon“ LED modernizavimas

13 lapkričio 2017, 20:19

Parduodamos modernizuotos LED halogeninės lemputės H7. „Philips X-tremeUltinon“ modernizavimas yra baigtas ir jomis galima pakeisti lemputes H4, H7 ir H8/H11/H16.

„Philips X-tremeUltinon“ LED patikrinta diod LUXEON technologija veikia su automobilio halogeninio žibinto optika. „Philips“ sprendimas, vadinamas  SafeBeam, suteikia galimybę tolygiai ir vienodai paskirstyti šviesą, skleidžiamą „X-tremeUltinon“ LED lempučių, kurios sumontuotos reflektoriuose vietoje H4 ir H7 lempučių. Spalvų temperatūra 6500K – apibrėžta kaip „arktinė balta“. Stiprus baltos šviesos srautas padidina apšviestų objektų kontrastą ir pagerina matomumą. Vairuotojai turi daugiau laiko reakcijai, todėl vairavimas tampa saugesnis ir efektyvesnis.

Naujos „X-tremeUltinon“ LED lempos užtikrina galingą ir ryškų apšvietimą bei tikslų šviesos pluoštą iš stilingo ir modernaus reflektoriaus. Kadangi asortimentas apima ne tik priekinius žibintus bet ir gabaritų, stop, posūkių signalus ir net numerio apšvietimo lemputes, dabar galima modernizuoti visą sportinį automobilį, – sako Steven Zimmer, Vice President Aftermarket, Lumileds.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!