2017-2018 m. naujas „Valeo“ sankabos katalogas

8 lapkričio 2017, 10:37

Kataloge pateikiami visi „Valeo Service“ pasiūlymai – daugiau kaip 3000 transmisijos elementų, įskaitant ir sankabos agregatus, dviejų masių smagračius, guolius bei montavimo dalis lengviesiems automobiliams.

Nuo „Volkswagen Golf I“ iki naujausio „Mercedes“ klasės modelio arba „Citroen DS3“, „Valeo“ savo asortimentą kasmet papildo apie 300 produktų. Tai apima visas technologines naujoves, tokias kaip dviejų masių smagratis su vidiniu slopinimu, CSC guoliai serijinėms pavarų dėžėms, „Valeo Self-Adjusting Technology“ (SAT, 29 katalogų numeriai) bei  sankabas HEC (80 katalogų numerių), kurie buvo sukurti specialiai naudotų automobilių rinkai. 

SAT yra revoliucinė technologija, kuri naudoja įrenginius, kompensuojančius savireguliuojančio disko nusidėvėjimą, tuo tarpu HEC – tai tvirtas, patobulinto korpuso mazgo ir mažai nusitrinančios disko medžiagos junginys. Abu užtikrina optimalų pedalo atsparumą visu sankabos techninio veikimo  laiku, o jų montavimui nereikalingi specialūs įrankiai, priešingai kitiems sprendimams, kuriuos siūlo naudotų automobilių rinka.

Skyriuje „paraiška“ aiškiai parodyta, kurios „Valeo“ nuorodos atitinka konkrečias transporto priemonės specifikacijas (pagal varikį, pavarų dėžę ir kitus duomenis). „Valeo“ gaminių asortimentas identifikuojamas specialiomis piktogramomis, tradiciniais dviejų, trijų dalių su mechaniniais guoliais, dviejų masių smagračiais  ir KIT4P rinkiniais, taip pat trijų dalių naujais CSC, KIT4P su CSC bei FullPACK DMF komplektais.

Komplektas „viskas viename“ FullPACK DMF apima dviejų masių smagratį, sankabos diską, dangtelį ir guolį (mechaninį arba hidraulinį) vienoje dėžėje, kad būtų lengviau atpažinti arba atrinkti. Sėkmingas 60 produktų asortimentas sparčiai augs, nes 2017 metais Europos rinkoje bus pristatyta daugiau kaip 18 naujų pozicijų.

Be dabartinio asortimento, kataloge yra keletas naudingų skyrių, kurie padeda identifikuoti dalis ir jų derinius: OE ir „Valeo“  numeracija, pirkėjo vadovas su išsamia technine specifikacija, 45 puslapių priekinių ir galinių guolių rezoliucija montavimo taškų patikrinimui ir tinkamam jų pasirinkimui.

Elektroninė katalogo versija yra pateikiama šiuo adresu:

https://valeoservice.cld.bz/Valeo-Transmission-Clutch-2017-2018-Catalogue-952099/1

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!