Naujos kartos ekonomiškos vasarinės „Hankook“ padangos

8 lapkričio 2017, 10:35

Vasarinės „KINERGY ECO²“ padangos yra specialiai pritaikytos šiuolaikiniams mažiems ir kompaktiškiems bei vidutinės klasės automobiliams. Nuo pat pradžių inžinieriai pirmenybę teikė važiavimo ir  akustiniam komfortui.

Naujos „KINERGY ECO²“ padangos bus prieinamos nuo 2018 metų pavasario, iš pradžių 52 dydžių nuo 13 iki 16 colių, protektoriaus plotis nuo 145 iki 215 mm, profiliu nuo 55 iki 80 bei T, H ir V greičio indeksais.

Padangų gamintojos firmos „Hankook“ premium klasės „KINERGY“ prekės ženklas tai – ekonomiškos vasarinės padangos įvairiems automobiliams – nuo mažų iki vidutinės klasės automobilių. Dėl pažangesnio žemesnės klasės automobilių elektrifikavimo tolimesnės urbanizacijos ir vis mažėjančios komunikacijos erdvės, firma mato vis didėjančias rinkos galimybes šiam transporto priemonių segmentui.

Pavadinimas „KINERGY“ –  žodžių „kinetinė energija“ santrauka (gr. kinesis – judesys) – objekto, susidarančio dėl jo judėjimo, energija. Tai tolygu darbui, kuris reikalingas norint objektą pervesti iš ramybės į judėjimo būseną.  „Hankook“ padangos tą darbą palengvina daug labiau nei įprastos šios klasės padangos. „ECO“ pavadinimas yra informatyvus ir turėtų būti suprantamas kaip ekologijos ir ekonomiškumo sinonimas – savybės, kurios atsižvelgiant į degalų taupymą, suderina naudą aplinkai ir vartotojo kišenę. 2011 metais pristatyta „KINERGY ECO“ laimėjo daugybę tarptautinių apdovanojimų nepriklausomų ekspertų apklausose. Naujos kartos „KINERGY ECO“ išlaiko šias teigiamas savybes ir dar labiau sustiprina tolesnius tobulinimus.

Optimalus stabdymo efektyvumas esant drėgnai dangai, buvo prioritetas  naujausiam „KINERGY“ šeimos modelio projektui. Dėl silicio mišinio ypač geras sukibimo savybes turi protektorius, kurį jau naudojo firma „Performance“ gaminiuose, maišymo technologija užtikrina daug vienodesnį polimerų ir užpildų išdėstymą protektoriuje. Tai leidžia užtikrinti geresnį stabdymo efektyvumą ant šlapių paviršių. Trys grioveliai, esantys visame padangos protektoriaus perimetre, leidžia greitai drenuoti vandenį ir todėl kontroliuoti transporto priemonės judėjimą šlapiu paviršiumi tampa paprasčiau.

Dėl naujai suprojektuoto asimetrinio padangos profilio pavyko optimizuoti padangos ir dangos paviršiaus sukibimą ankstesniam modeliui. „KINERGY ECO²“ kartu su padidėjusiu profilio standumu – tiek radialiniu,  tiek skersiniu – ir labiau masyvia išorine juosta, užtikrina didesnį padangos važiavimo stabilumą ir gerokai aukštesnį našumą sausomis sąlygomis. Stabdymo efektyvumas sausomis sąlygomis padidėjo 4 procentais. Tai tapo įmanoma dėl protektoriaus bloko įstrižainės per visą jo paviršių. „KINERGY ECO²“  naujai sukurtas didelio molekulinio svorio polimeras padangų protektoriaus mišiniui padidina atsparumą dilimui 4 procentais.

Patobulintas protektoriaus rašto dizainas taip pat sumažina triukšmo lygį esant dideliam greičiui trasose, o tai padidina važiavimo komfortą. Naudodami naujausią protektoriaus griovelio padėties nustatymo technologiją  „Hankook“  inžinieriai pasiekė žymiai sumažėjusį triukšmą dėl protektoriaus rašto, net ir su ilgiau dėvimomis padangomis. Kaip ir visi dabartiniai „Hankook“ gaminiai, „KINERGY ECO²“ padangos turi Visual Alignment Indicator System (VAI), kuri  leidžia vairuotojui patogiai patikrinti automobilio pakabą.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!