Nauja „Nokian Tyres“ gamykla JAV

2 lapkričio 2017, 21:21

„Nokian Tyres“ atstovai simboliškai iškasė po žiupsnelį žemės po būsima investicija, tokiu būdu pradėdami savo trečios naujos gamyklos statybą. Naujasis objektas bus pirmoji „Nokian Tyres“ prekės ženklo gamykla Šiaurės Amerikoje.

Nauja gamykla, pastatyta nuo nulio bus įsikūrusi Deitone (apskrityje Rhea), Tenesyje, JAV. Gamykla galės pagaminti 4 milijonus padangų per metus, o statybos metu bus atsižvelgiama į būsimus darbo krūvius.

Objekte bus platinimo centras su sandėliu, kuriame bus sandėliuojamas 600 000 padangų. Statybas planuojama pradėti 2018 metais, o pirmosios padangos bus pagamintos 2020 metais.

– „Nokian Tyres“ investicijos Tenesio valstijoje padės įmonei realizuoti augimo planus ir leis mums dar aktyviau aptarnauti Šiaurės Amerikos klientus, – sakė „Nokian Tyres“ generalinis direktorius Hille Korhonen.

Ceremonijoje Hille Korhonen patvirtino plataus užmojo planus, kad firma per ateinančius penkerius metus padvigubintų padangų pardavimą Šiaurės Amerikoje. Ji taip pat pabrėžė, kad „Nokian Tyres“ tikslas yra tapti lyderiu padangų pramonėje tvarių gamybos procesų požiūriu, taip pat įgyti ir išlaikyti patikimą darbdavių poziciją tose bendruomenėse, kuriose jos yra.

Pirmosios padangos bus pagamintos naujoje gamykloje jau 2020 metais, įmonė sutelks dėmesį į vis didėjantį rūšių kiekį lengviesiems automobiliams ir jų pardavimą tik Šiaurės Amerikos rinkoje.

Iki 2022 m. planuojama turėti didžiausią gamybos potencialą – pagaminti 4 milijonus padangų per metus. Taigi „Nokian Tyres“ patenkins didėjančią paklausą visoje Šiaurės Amerikoje. Klientų aptarnavimas bus tobulinamas, sutrumpinant laiką ir suteikiant daugiau lankstumo. Gamykla Deitone efektyviau aptarnaus Šiaurės Amerikos klientus ir taip pat palengvins darbą kitoms įmonėms, dėl to jos galės aptarnauti kitas rinkas.

– Investuojame į būsimą plėtrą. Apskaičiuota, kad bendras pardavimų skaičius didės ir mums reikės daugiau gamybos pajėgumų. Visos trys gamyklos vaidins svarbų vaidmenį „Nokian Tyres“ plėtros plane, nes kiekviena gamykla aptarnauja įvairias rinkos sritis, – sakė pardavimų viceprezidentas Pontus Stenberg.

– Gamyklose mes įdiegsime naujausius, pirmaujančius technologinius sprendimus, kad galėtume stiprinti savo konkurencinę poziciją visame pasaulyje. Be to, padidėję gamybos pajėgumai leis mums sutrumpinti pristatymo laiką, išplėsti produktų asortimentą ir sukurti daugybę kompetencijų, kurios leis mums sėkmingai aptarnauti klientus visame pasaulyje, – sakė Stendberg.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!