Dirželio išdėstymas tepaluose – naujas „Gates“ sprendimas

24 spalio 2017, 23:35

Firma „Gates Corporation“ paskelbė apie pirmo montavimo (OE) dirželį, dirbantį tepale (BiO), įtempiklį ir krumpliaračių sistemą ECO daugelyje sudėtingų variklių.

Konkurencingoje ekonomikoje pasaulio automobilių gamintojai ieško naujoviškų sprendimų reikliausiose programose. „Gates“ firmos dirželio sistema panardinta į tepalą turi daugybę privalumų, kurių negalima naudoti tradicinėms grandinėms. „Gates“ sistema sumažina degalų sąnaudas, išmetamus CO2 kiekius, masę, triukšmo lygį ir padidina patikimumą lyginant su grandine.

– Nors kai kurie gamintojai siūlo atskirus dirželio, panardinto į tepalą, sistemos komponentus, mūsų įmonė užtikrina integruotą, kompleksišką BiO sprendimą, – sakė  Tom Pitstick, vyriausias „Gates“ firmos rinkodaros specialistas. – Rezultatai matomi kaip ant delno, klientai renkasi „Gates“ firmą, kaip integruotų sistemų naujiems mažesniems, galingesniems ir dinamiškesniems varikliams.

Firma „Gates“, kaip vienintelė pramonės įmonė, gamina, tiekia ir remia pilnai integruotų pavarų diržų sistemas pasaulio pirmo surinkimo (OE) rinkoje.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!