Padangos „Goodyear“ su „SealTech“ serijinėje „Volkswagen Arteon“ įrangoje

14 rugsėjo 2017, 0:29

„Goodyear Eagle F1 Asymmetric“ 3 klasės „Ultra-High Performance“ padangos, kuriose įrengta naujausia technologija „SealTech“, buvo atrinktos „Volkswagen“ kaip originali naujo modelio „Arteon“ įranga.

„SealTech“ tai novatoriška „Goodyear“ technologija, skirta išplėsti mobilumą. Ji naudoja sandariklį vulkanizavimo proceso metu. Sistema apsaugo  padangas, kurių defekto skersmuo protektoriuje yra ne didesnis negu 5 mm ir užtikrina tinkamus padangos parametrus.

Dėl to, užvažiavus ant vinies, vairuotojas apie šį faktą gali sužinoti nuvažiavęs keisti  padangų, nes vairavimui tas faktas jokios reikšmės neturi. „SealTech“ žymėjimas matomas ant vidinės padangos pusės.

„Mes didžiuojamės savo pasiūlymu ir pristatome „Goodyear SealTech“ padangas naujam „VW Arteon“. Suinteresuotumas mobilumo plėtra nuolat auga tiek automobilių gamintojų tiek vartotojų. Dėl šios priežasties mes ir toliau investuojame į tokias  technologijas kaip „SealTech“, kurios atitinka mūsų partnerių poreikius“, – sako Nick Harley, lengvųjų automobilių „Goodyear“ transporto įrangos gamybos  generalinis direktorius  EMEA regionui.

Naujasis „Volkswagen Arteon“ tai keturių durų fastback, kuris imponuoja dėl novatoriško, bet praktiško dizaino. „Goodyear Eagle F1 Asymmetric“ 3 dydis 225/55R17 97W ir 245/45R18 96W padangos su nauja „Goodyear SealTech“ technologija užtikrina geriausią važiavimo patirtį.

„Goodyear SealTech“ technologijų veikimo principus galime pamatyti pridedamoje filmuotoje medžiagoje:

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!