Mechanikai tikrins „Philips“ dirbtuvių lempas

4 rugsėjo 2017, 0:18

Praėjusiais metais mechanikų grupė turėjo galimybę praktiškai patikrinti „Philips“ lempas. Gamintojo organizuota akcija kartu su forumu Mechanika.pl sulaukė antro pasiūlymo. Testavimo laukia naujausi lempų modeliai.

Dirbtuvių apšvietimo gamintojai nuolat stengiasi patobulinti ir modernizuoti esamas lempas. Jie sustiprina jų atsparumą smūgiams, mažina energijos suvartojimą, pratęsia veikimo trukmę  ir t.t. Ar jų pastangos nenueina veltui, gali patvirtinti tik produkto vartotojai ir automobilių mechanikai.

Praėjusiais metais firmos „Philips“ ir forumo Mechanika.pl inicijuota akcija buvo sutikta su didžiuliu susidomėjimu. Todėl akcijos organizatoriai nutarė ją pakartoti. Jau netrukus naujos „Philips“ dirbtuvių lempos bus pateiktos testavimui pasirinktiems, aktyviems forumo dalyviams.

Tarp lempų, kurias patikrins mechanikai netruks šių metų naujienų, pvz.: pirmą kartą ProfiAuto Show 2017 rinkoje pasiūlytos CBH51 lempos.

  1. CBH51

Gerai žinomos ir vertinamos CBL50 lempos. Hibridinė lempa Philips CBH51 turi 32 galingus šviesos diodus, kurie skleidžia šviesą 6000 K. Lempą lengva pritvirtinti prie automobilio ir ji suteikia galimybę pamatyti kiekvieną variklio detalę. „Boost“ padeda sutelkti labai stiprų 1200 liumenų šviesos šaltinį. Kita vertus, naudojant belaidį ryšį, galima pasinaudoti ekologišku režimu, kad ilgiau veiktų akumuliatorius. Kai šviesos srautas sumažinamas iki 500 liumenų, šviesa vis tiek išlieka ryški ir kokybiška.

  1. MDLS CRI

Sistema MDLS CRI (Multi-directional Lighting System arba daugiasluoksnė apšvietimo sistema) įeina į naujos „Philips – Matchline“ lempų linijos dalį, kuri skirta dažymo dirbtuvėms. Tai trijų bevielių žibintų komplektas su sukamomis galvutėmis ir magnetais, kabliukais ir spaustukais, dėl kurių darbo vietą galima apšviesti be šešėlių. Mechanikų patikrintas ir įvertintas MDLS komplektas dabar turi CRI šviesos šaltinį 92/100, išlaikydamas visus dabartinio modelio privalumus. Praėjusiais metais šis produktas buvo pristatytas Automechanika Frankfurte.

  1. RCH10

RCH10 tai paprasčiausia bevielė dirbtuvių lempa, turinti kabliuką, magnetą ir šviesos šaltinį 150 liumenų, paskirstytų 120 laipsnių kampu. „Philips“ RCH10: 6 diodai, LED spalvų temperatūra  6000 K ir šviesos srauto galia 150 liumenų. Šviesos intensyvumo matavimas 0,5 metro atstumu yra 40 liuksų. Lempa skleidžia minkštą ir natūralią šviesą, kuri nevargina akių.

  1. Penlight Silver

 

Penlight Premium primena rašiklį ir galima ją nešioti marškinių kišenėje. Nepaisant mažo dydžio ji gali skleisti 145 liumenų šviesos pluoštą ir idealiai tinka serviso darbuotojui, kuris su tokia lempa gali lengviau pastebėti ir nurodyti gedimus klientui.

  1. RCH6

RCH6 telpa delne ir ją galima įstumti ten, kur tilps pirštai arba prikabinti prie metalinio paviršiaus magneto pagalba. Jeigu reikia abiejų rankų, galima panaudoti  dirželį ir lemputę pritvirtinti ant galvos. Tai patogus sprendimas, nes lemputę junginėti su darbine pirštine yra sudėtinga. Prie galvos pritvirtintą lemputę galima pakreipti  90° kampu. Nepaisant mažo dydžio, RCH6 lempos neįmanoma pamesti – surasti ją padės mirksintis raudonai diodas „find me”.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!