Goodyear gamykla – padangų tiekėjas naujajam Jaguar ir dviem Rover modeliams

29 rugpjūčio 2017, 0:13

Jaguar Land Rover gamintojai savo naujiesiemss Jaguar F-PACE, Land Rover Discovery ir Range Rover Velar pasirinko Goodyear padangas.

JAV koncernas sukūrė padangas Eagle F1 Asymmetric SUV AT naujam Jaguar F-PACE, kuris yra pirmasis SUV markės automobilis,  pasižymintis išskirtine dinamika ir neprilygstamu dizainu, taip pat Range Rover Velar, kuris sujungia elegantišką paprastumą su pažangiomis technologijomis ir inovatyviais dizaino sprendimais.

Padangos bus pažymėtos specialiu simboliu “JLR”, kuris informuoja, kad padangos turi abiejų prekių ženklų įeinančių į koncerną sutarimą. Gamintojas pateikia  padangų dydžius: 255/60R18 112W XL, 255/55R19 111W XL ir 255/50R20 109W XL. Padangos sukurtos Goodyear inžinierių, kad patenkintų specifinius gamintojų reikalavimus dėl mažesnio pasipriešinimo riedėjimui, mažo svorio ir gerų rezultatų šioje srityje.

Naujajam Land Rover Discovery  buvo patvirtintos padangos Goodyear Eagle F1 Asymmetric SUV išmatavimai: 255/60R19 113W XL AT, 255/55R20 110W XL AT ir 275/45R21 110W XL.

  • Originalių padangų projektavimas naujoms Jaguar Land Rover platformoms eilinį kartą rodo Goodyear gebėjimą suprasti ir atlikti premium klasės automobilių gamintojų reikalavimus – pasakė Nick Harley, generalinis direktorius originalios Goodyear įrangos lengviesiems automobiliams EMEA regione.
  • Padangų tiekimas Jaguar Land Rover yra Goodyear sėkmė, įmanoma dalyvaujant inžinieriams, kurie sukuria specialiai pritaikytas padangas, užtikrinančias aukštą produktyvumą, efektyvumą ir kokybę ilgai lauktiems SUV premium klasės, tokiems kaip Jaguar F-PACE, Range Rover Velar ir Land Rover Discovery – apibendrino Harley.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!