Originali detalė – kokybiško remonto sąlyga

30 liepos 2017, 22:51

Kokybiškas variklio remontas prasideda nuo teisingo gedimų priežasties nustatymo, detalių parinkimo, prekinio ženklo bei tiekėjo vietos rinkoje pasirinkimo.

Variklių pramonės technologijų vystymas kelia vis aukštesnius reikalavimus gamyboje naudojamų medžiagų kokybei, jų charakteristikoms ir gamybos tikslumui. Pasirenkant variklio detales pirmenybę yra geriau teikti pasaulinės reputacijos įmonėms, turinčioms gamintojo ir automobilių pramonės tiekėjo kompetenciją.

Ryškus variklių pramonės technologijų lyderio pavyzdys – įmonė NPR (Nippon Piston Ring Со. LTD), įkurta 1931 metais Japonijoje. Čia gaminami itin tikslūs variklių komponentai, taikant naujausias technologijas bei naudojant itin patvarias dangas. Atsižvelgiant į gamybos plėtrą ir globalizacijos augimą 70-aisias, įmonė aktyviai stiprino savo pozicijas Europos rinkoje. Šio aktyvumo rezultatu tapo dukterinės įmonės NPR of Europe GmbH įkūrimas, kuri palaipsniui išsivystė ir tapo viena iš šio segmento lyderių Europoje.

Šiandien NPR gerai žinomas kaip pasaulinis šiuolaikinių variklių autodalių tiekėjas. Įmonė gamina ir tiekia detales ne tik pirmaujantiems automobilių pramonės gamintojams visame pasaulyje, bet ir su prekiniu ženklu NE (trumpinys nuo NPR of Europe) yra plačiai žinoma nepriklausomoje autodalių rinkoje (aftermarket). NPR stūmoklių žiedais ir įdėklais komplektuojami automobiliai Mercedes-Benz, BMW, VAG, Renault, Ford, Volvo bei daugelis kitų. NPR bendradarbiavimas su Mercedes-Benz tęsiasi jau 40 metų – gamintojas su visapusišku pasitikėjimu montuoja NPR stūmoklių žiedus į savo variklius, įskaitant ir itin galingus AMG. NPR produkcija sutinkama ne tik originalioje pakuotėje, bet ir pas kitus nepriklausomos autodalių rinkos (aftermarket) tiekėjus.

Rūpindamasis savo klientais, gamintojas orientuojasi ne tik į asortimentą ir kokybę, bet ir į apsaugą nuo klastočių. Populiarių prekinių ženklų klastotės – rimta problema ne tik automobilių dalių gamintojams, bet ir automobilių savininkams, nes variklio remontas yra vienas iš itin brangių techninių aptarnavimų. Be to, net ir patyrusiam meistrui dažnai būna labai sunku išoriškai atpažinti klastotę.

Siekiant išvengti tokių situacijų, įmonė NPR įdiegė unikalią apsaugos nuo klastočių sistemą – tai slaptas kodas, esantis ant produkcijos pakuotės. Automobilio savininkas ar automobilių serviso meistras šio kodo pagalba gali online režimu patikrinti produkcijos autentiškumą http://www.npr-europe.com/

NPR produkcijos pakuotė – apsauginiai kodai yra po atplėšiamomis juostomis

Tam tikslui gamintojo internetiniame puslapyje numatyta autentiškumo patikros paslauga. Ant gamintojo pakuotės nurodyti du skirtingi kodai – tokiu būdu, autentiškumą galima patikrinti produkcijos įsigijimo iš pardavėjo metu bei prieš autodetalės montavimą autoservise. Įvedant apsauginį kodą labai svarbu laikytis simbolių registro. Apsauginiai kodai nesikartoja ir kiekvieno kodo įvedimas patikrai įmanomas tik vieną kartą, kas atmeta net menkiausią klastotės įsigijimo tikimybę.

Patikra – žalia spalva patvirtina NPR of Europe produkto autentiškumą

Patikra – geltona spalva patvirtina produkto autentiškumą, bet įspėja apie pakartotiną apsauginio kodo įvedimą. Nurodoma pirmo įvedimo data.

Patikra – raudona spalva informuoja, kad Jus rankose yra klastotė.

NPR produkcijos autentiškumą galite patikrinti čia

NPR katalogus galite atsisiųsti čia

NPR internetinis puslapis

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!