TARGI 2017 Varšuvos Nacionaliniame stadione – jau greitai: ką ten išvysime?

27 liepos 2017, 0:56

2017 m. rugsėjo 22-24 dienomis vyks 16 „Inter Cars“ paroda „Targi“. Jau antrą kartą įmonė  kviečia svečius į nacionalinį Varšuvos stadioną.

Atsarginių dalių ir autoservisų įrangos paroda „Targi“ yra renginys, kurio laukia tiek atsarginių dalių gamintojai, tiek klientai. Tai puiki vieta verslo susitikimams, kurių metu pateikiama informacija apie produktų naujoves, naujas technologijas bei pasidalijama techninėmis žiniomis.

Daugelį metų „Inter Cars“ paroda „Targi“ pritraukia autoservisų verslo entuziastus. Kiekvienas verslininkas žino, kad norėdamas tinkamai vykdyti savo veiklą, privalo nuolat domėtis naujais produktais, sekti situaciją besikeičiančioje rinkoje ir lanksčiai aptarnauti klientus. Automobilių rinka – tai puikus šio proceso pavyzdys. Vis naujesni automobilių modeliai su įrengtomis naujausiomis sistemomis ir vis pažangesnė elektronika reikalauja iš dirbtuvių savininkų ir automechanikų profesionalių žinių, o taip pat vis daugiau įrankių, įrenginių bei prietaisų reikalingų remontui.

„Inter Cars“ paroda „Targi“ – atsakymas į Jūsų problemas, su kuriomis susiduriate savo veikloje. Įmonė žino, kokie didžiuliai yra Jūsų poreikiai naujų automobilių dalių bei autoservisų įrangos srityse, kiek svarbūs bei naudingi yra mokymai ir paramos programos, todėl jau rugsėjo mėnesį specialiai Jums visą tai paruoš ir pristatys Nacionaliniame Varšuvos stadione!

Paroda

Įmonės laukia daugybė planavimo valandų, daugybė energijos ir įsitraukimo iš tiekėjų bei įmonių bendradarbiaujančių su „Inter Cars“. Viskas tam, kad Jūs galėtumėte parodoje susipažinti ir pasinaudoti pasiūlymais sutelktais vienoje vietoje, 20000 m² plote. Ekspozicijoje jūs rasite 200 tiekėjų stendų, naujausius produktų pasiūlymus lengviesiems automobiliams, sunkvežimiams bei motociklams, taip pat aksesuarus. Be to, daug vietos bus skirta profesionaliai autoservisų įrangai.

Parodoje dalyvaus visi svarbiausi lengvųjų automobilių ir komercinio transporto dalių gamintojai ir tiekėjai. Šiais metais paroda bus suskirstyta į segmentus:

  1. Komercinio transporto rinka ir jos tematikai skirtas „Show Car“ sunkvežimis. Atskiros zonos skyrimą komerciniam transportui lėmė, visų pirma, poreikis užtikrinti patogumą su šiuo rinkos segmentu susijusių įmonių bei autoservisų savininkams ir darbuotojams. Tokiu būdu jie gali vienoje vietoje rasti visų tiekėjų, kuriais domisi, stendus, neieškodami jų tarp daugybės kitų stendų. Šioje dalyje taip pat bus skirta vieta „Q-Service Truck“ tinklo nariams.
  2. Ratai ir padangos.
  3. Aksesuarai ir alyvos.
  4. Autoservisų įranga ir įrankiai.
  5. Automobilių modifikavimas („Tuning‘as“).
  6. Kėbulo dalys (skardos elementai)..
  7. Išorėje stovės du lankytojams skirti „Show Car“ sunkvežimiai. Kaip ir kasmet, įmonė parengė turiningą, „Inter Cars“ tiekėjų pristatomą mokymų programą, kuri pateikiama Konferencijų centre. Tai puiki galimybė pasinaudoti nemokamais techniniais mokymais, kuriuos siūlo dalių gamintojai. Be to, mokymų segmento parodos palapinėje klientai galės gauti daug informacijos apie „Inter Cars“ organizuojamus mokymus, taip pat apie Jaunųjų darbuotojų programą bei konkursus „Young Car Mechanic“ ir „Master Mechanik“.

„Motors Show“ – adrenalinas ir hektolitrai įspūdžių!

Šeštadienį parodos metu vyks „Motor Show“. Tai neeilinis renginys, kurio su nekantrumu laukia daugelis svečių. Pagrindinė „Motor Show“ pramoga bus „Gymkhana Challenge“ – t. y. automobilių lenktynės su dirbtinėmis kliūtimis. Du automobiliai šiuos sunkumus turės įveikti vienu metu, todėl bus galima palyginti jų vairuotojų įgūdžius. „Gymkhana“ – tai rungtynės, kurios puikiai atskleidžia tiek vairuotojų talentus, tiek ir pačių automobilių privalumus. Taigi, neabejojame, kad šis pramoga patiks daugeliui parodos svečių.

Šiais metais turėsite galimybę susipažinti ir su lenktynių, ir su šonaslydžio, triukų, motokroso ir ralio kroso vairuotojais. Taip pat mėgausimės nuostabiais „Globe of Speed“ motociklininkų triukais. Susipažinsite su daugybe žinomų žmonių, kurių dar neturėjote galimybės pažinti. FMX rungtynėse pasirodys patyręs sportininkas iš Belgijos – vienas iš trijų žmonių pasaulyje, atliekančių salto motociklu per priekį! Šis sportininkas iki šiol nesilankė Lenkijoje, todėl renginys bus unikali galimybė jį pamatyti pirmąjį kartą! „Motor Show“ pasirodymuose taip pat dalyvaus garsusis brolių Siekaj duetas. Vienas jų pademonstruos salto su keturračiu! Šis šuolis yra vienas pavojingiausių pasaulyje ir mes būsime šios akimirkos liudininkais!

Į parodą „Targi“ vyks daugiau nei 500 „Inter Cars Lietuva“ klientų. Varšuvos nacionaliniame stadione bus tarptautinė zona, kurioje „Inter Cars Lietuva“ klientams bus paruošta palapinė. Joje klientai galės atsipalaiduoti, pabendrauti bei pasiklausyti gyvos muzikos. O vakare šioje palapinėje susitiks visų Baltijos šalių „Inter Cars“ klientai, kur jiems bus paruošta speciali pramoginė programa ir gyvo garso koncertas. Dėl išsamesnės informacijos kreipkitės į Jus aptarnaujantį vadybininką.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!