„Continental“ ir ADAC konkurso nugalėtojo laukia ypatingas prizas

4 liepos 2017, 0:26

  • Iš daugiau kaip 4000 pateiktų paraiškų atrinkta 40 konkurso dalyvių;
  • Konkurso nugalėtojas metus nemokamai važinės hibridiniu iš tinklo įkraunamu „BMW i8“ automobiliu.

Hanoveris, 2017 m. birželio mėn. Padangų gamintojas „Continental“ ir Vokietijos automobilininkų asociacija ADAC pradėjo konkursą „Saugaus vairavimo ekspertas 2017“, kuriame bus renkamas geriausias Vokietijos vairuotojas. Konkursas sulaukė daugiau kaip 4000 paraiškų, iš kurių buvo atrinkta 40 konkurso dalyvių. Septyniuose atrankos turuose pretendentai varžysis atlikdami teorines ir praktines užduotis, siekdami įrodyti, kuris jų yra sumaniausias ir geriausius įgūdžius turintis vairuotojas. Šių etapų metu bus atrinkti šeši finalo dalyviai, o nugalėtojas taps žinomas finaliniame ture, kuris vyks rugsėjį netoli Berlyno esančiame ADAC saugaus vairavimo centre. Konkurso dalyviai praktines užduotis atliks važiuodami BMW automobiliais, o nugalėtojas įgys teisę metus nemokamai naudotis ypatingu, 362 AG pasiekiančiu, iš tinklo įkraunamu hibridiniu „BMW i8“ automobiliu.

„Šio konkurso tikslas yra aktyviai skatinti saugumą keliuose ir mažinti žūčių skaičių eismo įvykiuose, – sako Frankas Jungas, „Continental“ lengvųjų automobilių Padangų padalinio rinkodaros ir pardavimų vadovas Vokietijoje. – Siekiame, kad konkurso dalyviai suprastų, kiek daug lemia net mažiausia klaida vairuojant, kodėl taip svarbu pasirinkti saugų greitį ir kokią įtaką automobilio valdymui turi tinkamos padangos“. Vadovaujami ADAC instruktorių, pretendentai į geriausio vairuotojo titulą po išklausytų teorinių kursų turės atlikti praktines užduotis, pavyzdžiui, važiuodami pasirinktu greičiu tiksliai sustoti ties nurodyta vieta, įveikti slidžias kelio atkarpas, važiuoti slalomą ir per specialius besisukančius įrenginius.

Nuo 2017 m. pradžios „Continental“ bendradarbiauja su ADAC vienuolikoje Vokietijoje įrengtų saugaus vairavimo centrų. Čia vairuotojai gali ne tik tobulinti savo įgūdžius, bet ir susipažinti su naujausiais „Continental“ pasiekimais saugumo srityje, įgyvendinant kompanijos „Vision Zero“ strategiją, kuria siekiama, kad keliuose nebeliktų žūčių, sužeidimų ir eismo įvykių.

www.continental-corporation.com

Continental plėtoja pažangias technologijas ir sprendimus, skirtus tvariam ir apjungtam žmonių ir krovinių pervežimui. 1871 metais įkurta technologijų kompanija siūlo saugius, efektyvius, sumanius ir prieinamus sprendimus automobiliams, įrenginiams, eismo ir transporto parko valdymui. 2016 metų Continental apyvarta siekė 40,5 milijardus eurų ir šiuo metu 56 pasaulio šalyse esančiuose įmonės padaliniuose dirba daugiau kaip 227 000 darbuotojų.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!