„Delphi“ autonominio vairavimo sistemą integruos „BMW“, „Intela“ ir „Mobileye“

28 birželio 2017, 0:15

„BMW“, „Intel“ ir „Mobileye“ paskelbė „Delphi“ kaip plėtros ar integracijos autonominio vairavimo platformos  partnerį.

„Delphi“ gali pasigirti savo patirtimi ir žiniomis autonominio vairavimo sistemos integracijos srityje ir bendrais darbais kuriant ir įgyvendinant automatizuotas vairavimo technologijas.

2016 metų liepos pradžioje „BMW Group“ bendradarbiaudama su „Intel“ ir „Mobileye“ paskelbė apie jėgų suvienijimą, kad autonominį vairavimą paverstų realybe. Šios iniciatyvos tikslas yra pradėti serijinę visiškai automatizuoto vairavimo gamybą iki 2021 metų. Nuo veiklos pradžios pavyko sukurti elektros architektūrą, kuri gali būti pritaikyta kitų gamintojų ir konstruktorių.

  • Tai puiki „Delphi“ galimybė panaudoti technines žinias ir patirtį automatizuoto vairavimo ir elektros architektūros srityje, padedant plėtoti ir įgyvendinti sprendimus reikiamu mastu. Glaudus bendradarbiavimas su kiekvienu iš trijų partnerių yra stiprus sėkmės pamatas, – sakė „Delphi“ firmos prezidentas Kevin Clark.

Pagrindinė „Delphi“ užduotis bus sprendimo pateikto „BMW“, „Intel“ ir „Mobileye“ grupės integracija su OEM transporto priemonių architektūra. „Delphi“ gali tiekti kompiuterinės įrangos komponentus, pvz.: jutiklius ir imtis konkrečių veiksmų personalizuojant  ir diferencijuojant.

Bendradarbiavimas tarp  „Delphi“ ir partnerių nėra išskirtinis atvejis.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!