Naujosios „ContiRoadAttack 3” padangos – populiariausio Europos motociklininkų žurnalo testo nugalėtojos

13 birželio 2017, 22:55

  • Pirmoji vieta 2017 m. „Motorrad“ žurnalo sportinių-turistinių padangų bandymuose;
  • Buvo bandomi žinomiausių padangų gamintojų modeliai;
  • „ContiRoadAttack 3“ pelnė aukščiausius įvertinimus visose kategorijose.

Hanoveris, 2017 m. birželio mėn. Tik šį sezoną debiutavusios naujosios „Continental“ motociklų sportinės-turistinės klasės padangos „ContiRoadAttack 3“ pelnė pirmąją pergalę teste, kurį atliko nuo 1903 metų leidžiamo populiariausio žurnalo motociklininkams Europoje „Motorrad“ specialistai. 2017 m. Nr.12 numeryje buvo paskelbti šešių sportinės-turistinės klasės padangų (120/70 ZR 17 dydžio priekinių ir 180/55 ZR 17 dydžio galinių) testo rezultatai – geriausiai buvo įvertintos naujosios „Continental“ motociklų padangos, visose disciplinose pelniusios aukščiausius balus.

Bandymus atlikę specialistai pažymėjo, kad anksčiau ne kartą laimėjusios sportinės-turistinės klasės „Continental“ padangos visada pasižymėjo vienomis geriausių savybių klasėje, o naujajame modelyje buvo dar labiau pagerintos savybės ant šlapios kelio dangos. Šias ir kitas padangų charakteristikas, užtikrinusias pergalę bandymuose, lėmė tokios „Continental“ technologijos kaip „MultiGrip“, „TractionSkin“, „ZeroDegree“, „RainGrip“ ir „EasyHandling“.

Garsiausių padangų gamintojų modeliai buvo bandomi važiuojant „Suzuki GSX-S 750” motociklu, padangas vertinant valdymo ir stabdymo ant šlapios kelio dangos, sukibimo įsibėgėjant ir posūkiuose, vairavimo tikslumo, stabilumo tiesiojoje ir posūkiuose kategorijose.

Bandymuose ant sausos kelio dangos „ContiRoadAttack 3“ padangos tapo absoliučiomis nugalėtojomis, surinkusios 140 balų iš 150 galimų. Aukščiausius įvertinimus pelnė ir stabilumas bei sukibimas posūkiuose – šiuos rezultatus leido pasiekti „MultiGrip“ technologija, kuri lemia, kad ties padangos kraštu esantis gumos mišinys yra minkštesnis. Iš viso su šiomis sportinės-turistinės klasės „Continental“ padangomis aštuoniose iš devynių kategorijose buvo pasiekti geriausi rezultatai.

Naujosios „ContiRoadAttack 3“ padangos buvo įvertintos 91 balu iš 100 galimų, atliekant stabdymo ant šlapios kelio dangos bandymus. O važiuojant 100 km/val. greičiu stabdymo kelias ant šlapio asfalto buvo tik 43,8 metrai – net 1,5 m mažiau nei su pernai geriausiai pripažintomis „Metzeler Roadtec 01“ padangomis, kurių stabdymo kelias buvo 45,3 metrai. Taip pat tai ir 1 metru mažiau nei stabdant motociklą, ant kurio ratų sumontuotos populiarios „Michelin Pilot Road 4“ padangos.

Pasak „Motorrad“ žurnalo specialistų, „Continental“ padangos visada išsiskyrė sportiškomis savybėmis užmiesčio keliuose ir dėl to yra daugybę kartų įvertintos šioje kategorijoje. Tokiomis pat puikiomis savybėmis pasižymi ir naujosios „Road Attack 3“, tačiau gamintojui žymiai pagerinus savybes ant šlapios kelio dangos, jos ne tik dar kartą nusipelnė sportiškiausių padangų įvertinimo, bet ir tapo absoliučiomis 2017 metų testo nugalėtojomis.

2017 m. „Motorrad“ žurnalo atliktų sportinių-turistinių padangų bandymų rezultatai (užimta vieta, gamintojas, modelis, įvertinimas/maksimalus įvertinimas):

1                    „Continental“                    „ContiRoadAttack 3“       231/250

2                    „Metzeler“                         „Roadtec 01“                                                                228/250

3                    „Pirelli“                              „Angel GT“                                             227/250

4                    „Michelin“                         „Pilot Road 4“                                         222/250

5                    „Dunlop“                           „Road Smart III“                                     221/250

6                    „Bridgestone“                   „T30 EVO“                                               214/250

www.continental-corporation.com

Continental plėtoja pažangias technologijas ir sprendimus, skirtus tvariam ir apjungtam žmonių ir krovinių pervežimui. 1871 metais įkurta technologijų kompanija siūlo saugius, efektyvius, sumanius ir prieinamus sprendimus automobiliams, įrenginiams, eismo ir transporto parko valdymui. 2016 metų Continental apyvarta siekė 40,5 milijardus eurų ir šiuo metu 56 pasaulio šalyse esančiuose įmonės padaliniuose dirba daugiau kaip 227 000 darbuotojų.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!