„MEYLE“ pristato skersines svirtis, skirtas „Porsche“

29 gegužės 2017, 23:15

Firma „MEYLE“ pristatė skersines svirtis „Porsche“ automobiliams su montavimo medžiagos komplektu. Nauji rinkiniai sudaryti iš veržlių ir varžtų, pritaikytų vienas kitam, todėl mechanikas tiesiogiai iš vieno tiekėjo gauna viską, kas reikalinga montavimui.

Porsche 911, Boxster ir Cayman modelių skersinės svirtys  gali būti suremontuotos daug greičiau ir be ilgo montavimo medžiagos laukimo. Gamintojas iš Hamburgo šiuo metu yra vienintelis dalyvis laisvoje atsarginių dalių rinkoje, kurios savo programoje turi tokius komplektus, skirtus „Porsche“ skersinėms svirtims.

Skersinė svirtis „Porsche“ dėl dinamiško vairavimo stiliaus ir aukštos kokybės varikliai šiuose automobiliuose patiria dideles apkrovas, bet jų efektyvaus veikimo automobilis yra žymiai saugesnis, stabilesnis ir važiavimas yra komfortiškesnis. Kad dirbtuvėse nereikėtų klientams ilgai laukti, „MEYLE“ dabar siūlo skersines svirtis „MEYLE-ORIGINAL“ „Porsche“ automobiliams su pilna atsarginių dalių komplektacija, įskaitant montavimui tinkamas  veržles ir varžtus. Tai reiškia, kad mechanikas sutaupys daug brangaus laiko, turės visus paruoštus montavimui komponentus po ranka, todėl  klientui bus greitai suremontuotas automobilis.

Naujos skersinės svirtys „MEYLE-ORIGINAL“ „Porsche“ automobiliams kartu su montavimo komplektu yra prieinamos šiais numeriais MEYLE 416 050 0000/S, 416 050 0004/S; 416 050 0005/S ir 416 050 0008/S.

„MEYLE“ patarimai: Dėl sudėvėtų skersinių svirčių girdimas triukšmas ir bildesys, vairavimo sistema, nestabili važiavimo trajektorija ar vairo laisvumas rodo, kad šią dalį reikia pakeisti. Keičiant  detalę reikia keisti ir varžtus.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!