GKN pristato vaizdo įrašų seriją, kurioje pateikiami patarimai apie pusašių sudedamųjų dalių remontą bei montavimą

3 gegužės 2017, 23:26

Vien geras produktas toli gražu neužtikrina gero remonto. Svarbi ir tinkama remonto praktinė patirtis. Modernių transporto priemonių technologija tampa vis labiau kompleksiška, dėl to remonto dirbtuvėms reikia daug informacijos ne tik apie atsargines dalis, bet ir apie tinkamą jų montavimą.

Kad remonto dirbtuvėms galėtų suteikti kuo išsamesnę ir efektyvesnę pagalbą, GKN sukūrė naują vaizdo įrašų seriją, kurioje pateikiami konkretūs nurodymai apie pusašius, jų lankstus ir kitas sudedamąsias dalis. Vaizdo įrašuose GKN profesionalai parodo atskirus darbo etapus ir įrankius, kurie reikalingi norint atlikti nepriekaištingą remontą.

GKN dirbtuvėms tokiu būdu suteikia ne tik originalios kokybės dalis bei techninę įrangą, reikalingą darbams atlikti, bet ir programinę įrangą su vaizdo įrašais, paruoštą GKN.

Sparti prieiga prie profesionalų nurodymų leis pasiekti ir techninės dokumentacijos sistemą: nuotraukas ir paaiškinimus rasite produkto aprašymo lygmenyje. Vos keletas paspaudimų ir autodirbtuvės aplanko „Atsisiųsti“ skyriuose “Katalogai” bei “Brošiūros” gali rasti daug praktikoje naudingos informacijos.

GKN video-nuoroda:
http://www.gknservice.com/lt/lengvieji_automobiliai/videos.html

 

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!