BSPL dalyvaus tarptautinėje sunkvežimių ir autobusų (FIAA) parodoje 2017 m. gegužės 23 – 26 dienomis Madride.

3 gegužės 2017, 23:19

BSPL dalyvaus tarptautinėje sunkvežimių ir autobusų (FIAA) parodoje 2017 m. gegužės 23 – 26 dienomis Madride. Šioje parodoje dalyvaus dar 120 įmonių iš viso pasaulio, kurios pristatys savo naujienas.

FIAA paroda įmonei BSPL bus puiki proga pristatyti naujausią aušinimo modulį, kuris paremtas elektriniais ventiliatoriais bei moduliu su hidrauliniu ventiliatoriumi. BSPL stendą D04 išvysite 9 salėje.

BSPL projektuoja ir gamina aušinimo sistemas industrinėms transporto priemonėms. Įmonė buvo įkurta 1989 metais ir tuomet jos pavadinimas buvo Mar – Art. Įmonės plėtra įgavo pagreitį ir įmonė buvo prijungta prie BEHR, o po to prie MAHLE Industrial Thermal Systems ir MAHLE Behr Service.

Įmonės aušinimo, kondicionavimo sistemos kuriamos tyrimų centre, o po to projektai patenka į prototipų centrą. Prototipų centre atliekami įvairiausi kokybės testai. Atlikus visus kokybės testus, įmonės produkcija keliauja į OES/OEM rinkas.

BSPL įkūrė  BSPL Innovation centrą, kurio veikla susijusi su ekologiškomis šildymo sistemomis, triukšmo slopinimu bei „connected vehicle” sistema.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!