BTS Turbo – platininis Holset apdovanojimas

5 balandžio 2017, 22:29

Paskui auksą seka platina!

Šiemet Cummins Engine įvertino BTS Turbo platininiu apdovanojimu. Paaukštinimas iki platinos, aukščiausio Holset įvertinimo, reiškia daug ir pabrėžia išskirtinius BTS ir Holset Cummins Turbo Technologies bendradarbiavimo rezultatus.

Remiantis taškų sistema, kuri apima ne tik prekybą, bet ir daug kitų veiksnių, Cummins kasmet teikia apdovanojimus savo įtakingiausiems verslo atstovams.

Pirmąjį auksinį Holset apdovanojimą BTS Turbo gavo 2011 metais – auksinių apdovanojimų virtinė sekė kasmet. 2015 metais, kartu su auksiniu apdovanojimu, BTS buvo įvertintas ir 2015 metų vienu iš įtakingiausių verslo atstovų pasaulyje.

Cummins Turbo Technologies, didžiausio pasaulyje nepriklausomo dyzelinių variklių gamintojo Cummins Inc., dukterinė įmonė, jau 50 metų yra pirmaujantis komercinių bei sunkiasvorių transporto priemonių turbokompresorių gamintojas. Šiame segmente Cummins yra unikalus gamintojas – specializuojasi išskirtinai komercinių bei sunkiasvorių transporto priemonių technologijose ir siūlo sprendimus komercinių transporto priemonių varikliams nuo 50 iki 1200 AG, kurie idealiai tinka taip pat ir sunkiasvorių transporto priemonių dyzeliniams bei dujiniams varikliams. Cummins tiekia produktus 170-čiai verslo atstovų 70-yje šalių visame pasaulyje, įskaitant BTS.

Nuo 2009 metų spalio mėnesio BTS yra Cummins Technologies verslo atstovas.

BTS internetinis puslapis

BTS Facebook‘e

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!