Naujosios „PremiumContact 6“ padangos – saugios, komfortiškos ir su sportiškais genais

17 kovo 2017, 10:10

  • Naujose „PremiumContact 6“ padangose itin sėkmingai suderintos saugumo, komforto, sportiškumo ir tvarumo savybės;
  • „Saugumas be kompromisų“ – varančioji „Continental“ jėga;
  • Aukščiausios klasės „Continental“ padangos su itin subalansuotomis valdymo, komforto, pasipriešinimo riedėjimui ir atsparumo dilimui savybėmis.

2017 m. kovo mėn. Naujose „PremiumContact 6“ padangose „Continental“ kūrėjai į vieną visumą itin sėkmingai apjungė komfortiškų ir sportiškų padangų savybes. Kuriant šias padangas buvo taikomos naujausios technologijos, kurios užtikrino maksimalų saugumą, itin didelį komfortą ir ypatingai tikslų valdymą. „Pagrindinis „PremiumContact 6“ padangoms keliamas reikalavimas yra saugumas be kompromisų“, – sako profesorius Burkhardas Wiesas, EMEA ir Amerikos žemynų Padangų kūrimo padalinio vadovas. „Sukurti tokias subalansuotų savybių padangas, kurios atitiktų itin aukštus reikalavimus ir tuo pačiu suteiktų maksimalų komfortą ir tikslų, sportišką valdymą, drauge su didele rida ir mažu pasipriešinimu riedėjimui, buvo tiek didelis iššūkis, tiek ir stipri motyvacija“.

Kaip ir pirmtakės „ContiSportContact 5“ ir „ContiPremiumContact 5“, kurias palaipsniui pakeis „PremiumContact 6“ modelis, naujosios padangos užtikrina geriausias klasėje stabdymo savybes, ypatingai šlapiame kelyje. Hanoveryje esančio „Continental“ padalinio inžinieriai, kurdami gumos mišinį, pritaikė tokius sprendimus, kurie užtikrino žymiai geresnes nei pirmtakių savybes be kompromiso itin aukštiems saugumo standartams. Tarp naujovių – ir naujas sintetinis prisitaikantis silikos mišinys, lemiantis itin trumpą stabdymo kelią ant šlapios dangos, todėl naujųjų „PremiumContact 6“ padangų sukibimas ant šlapios dangos yra įvertintas aukščiausiu „A“ Europos Sąjungos padangų ženklinimu.

„Continental“ chemikų ir inžinierių pastangomis buvo pasiektas žymiai didesnis atsparumas dilimui, mažesnis pasipriešinimas riedėjimui ir didesnis komfortas. Siekdami šio rezultato jie gamybai panaudojo itin trinčiai atsparių polimerų mišinį ir elastingą padangos protektorių. Šio derinio dėka naujosios „PremiumContact 6“ padangos pasižymi net 15 proc. didesne rida nei pirmtakės, o triukšmas salone ir išorėje yra 10 proc. mažesnis.

Kuriant naująsias „PremiumContact 6“ padangas itin didelis dėmesys buvo skirtas ne tik aukščiausiems saugumo ir komforto reikalavimams, bet ir sportiškoms valdymo savybėms važiuojant visų klasių automobiliais. Siekiant geriausių rezultatų padangos konstrukcijoje buvo panaudoti tokie patys protektoriaus krašto elementai kaip ir itin sportiškoje „SportContact 6“ padangoje, taip pat asimetrinės protektoriaus juostos. Šis itin pažangus protektorius turi didelius, vienas kitą prilaikančius blokelius, kurie užtikrina papildomą sukibimą. Padangos krašte esantis sudėtingas blokelių išdėstymas gali ypatingai efektyviai perduoti dideles jėgas, atsirandančias greitai įveikiant posūkius, o asimetrinės protektoriaus juostos lemia puikų šoninių jėgų perdavimą.

Šios savybės užtikrino, kad valdymas su „PremiumContact 6“ padangomis yra 3 proc. geresnis nei su „ContiSportContact 5“.

Pristačiusi naująsias „PremiumContact 6“ padangas, „Continental“ sukūrė žymiai pranašesnes už pirmtakes padangas, vertinant saugumą, komfortą ir valdymą, taip pat ir tokias aplinką veikiančias savybes kaip atsparumą dilimui ir pasipriešinimą riedėjimui. Naujosios padangos skirtos itin plačiai, nuo vidutinės klasės iki SUV automobilių gamai, yra gaminamos 70 skirtingų dydžių ir tinka nuo 16 iki 21 colio skersmens ratlankiams.

www.continental-corporation.com

Oficialusis UEFA EURO 2016™ rėmėjas

Continental plėtoja pažangias technologijas, skirtas žmonių ir krovinių pervežimui. Tarptautinis padangų gamintojas, būdamas patikimas partneris ir automobilinės industrijos tiekėjas, siūlo tvarius, saugius, patogius, individualiai pritaikytus ir prieinamus sprendimus. Korporacijos, kurios sudėtyje yra penki padaliniai – Važiuoklės ir saugumo, Vidaus įrangos, Transmisijos, Padangų ir ContiTech, 2016 metų preliminari apyvarta siekė 40,5 milijardus eurų. Šiuo metu 56 pasaulio šalyse esančiuose įmonės padaliniuose dirba daugiau kaip 220 000 darbuotojų.

Padangų padalinys turi 24 tyrimų ir gamybos centrus visame pasaulyje. Platus gaminių asortimentas drauge su nuolatinėmis investicijomis į tyrimus ir plėtrą užtikrina ekonomiškumą ir yra ekologiškai saugus. Padangų padalinys yra vienas pirmaujančių pasaulyje padangų gamintojų, turintis maždaug 52 000 darbuotojų, kurio 2016 metų apyvarta siekė 10,7 milijardus eurų.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!