„Highway International“ su išskirtiniu prestižiniu „Forbes“ Deimanto titulu 2017

14 kovo 2017, 10:54

Firma „Highway International“ tapo laureate prestižiniuose „Forbes“ apdovanojimuose bei pelnė Deimanto titulą. Reitingas apima įmones, kurios per pastaruosius trejus metus sparčiausiai didino savo rinkos vertę. Žurnalas „Forbes”, bendradarbiaudamas su firma „Bisnode“, Lenkijoje sudaro įmonių reitingus, remdamiesi šveicariškais bendrovių vertinimo metodais. Šio metodo pagalba atsižvelgiama į pardavimų lygio oficialius duomenis  2013 – 2015m., grynąjį pardavimų pelną, ilgalaikio turto vertę, atsargas, gautinas sumas ir kapitalo investicijas.

„Didžiuojamės, kad eilinį kartą buvome apdovanoti kaip viena iš dinamiškiausiai besivystančių Lenkijos įmonių.”- sakė generalinis firmos „Highway International“ direktorius Bogdan Szymanowski. – „Dėl nuosekliai vykdomos firmos plėtros politikos, nuolat plečiant produktų asortimentą ir teikiamų paslaugų atsarginių sunkvežimių dalių rinkoje, puikių darbuotojų kolektyvo padidinome savo vertę rinkoje.“

Firma „Highway International“ yra gamintoja ir distributorė (platintoja) aukštos kokybės aušinimo komponentų ir šildymo sistemos elementų. Firma siūlo distributorių tinklui „Highway International“ produktus arba „TitanX“ firmos aušintuvus pirminiam sumontavimui, skirtus „Volvo“, „RVI“, „Iveco“, „Scania“, „Mercedes“. Firmos „Highway International“ kataloge galime rasti produktus, skirtus sunkvežimiams, autobusams ir kompleksinius sprendimus pramonei bei žemės ūkiui. 2014 m. firma „Highway International“ laimėjo kontraktą aušintuvų regeneracijai europiniam  autorizuotam „Volvo“ dilerių tinklui. Firma „Highway International“ yra tarp didžiausių Europos, Azijos ir Afrikos  distributorių. Firmos rezidencija yra įsikūrusi Krokuvoje, kurioje dirba tik savo srities specialistai, kurių dėka „Highway International“ laimėjo  „Forbes“ Deimanto 2017 titulą (ankstesniais metais buvo pelnyti Verslo Gazelės bei Verslo Gepardo titulai).

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!