MEYLE – PD naujo frikcinio mišinio stabdžių trinkelės, skirtos mikroautobusams

21 vasario 2017, 0:24

Naujas frikcinis mišinys skirtas krovininiams mikroautobusams.

2017 metų vasario 14 diena Hamburgas. MEYLE pristato naujo frikcinio mišinio stabdžių trinkeles MEYLE – PD, skirtas krovininiams mikroautobusams, tokiems kaip Mercedes Sprinter, VW Crafter ir Ford Transit.

Stabdžių trinkelės naudojamos mikroautobusuose patiria didelius išbandymus, greitai nusidėvi ir praranda stabdymo galią. Yra posakis: laikas – pinigai. Kiekvienas apsilankymas autoservise kainuoja didesnius pinigus, nei tik dalys ir serviso darbas. Tai yra pagrindinė priežastis kodėl MEYLE – PD stabdžių trinkelės yra labiau atsparios nusidėvėjimui, šių stabdžių tinkelių frikcinis mišinys kur kas labiau prailgina trinkelių naudojimo laiką.

Naujos MEYLE – PD stabdžių trinkelės naudoja trigubą virpesius slopinantį sluoksnį. Šis sluoksnis panaikina nemalonų stabdžių trinkelių cypimą. Naujųjų stabdžių trinkelių sudėtyje nėra aplinkai kenksmingų vario ir metalo priedų.

MEYLE – PD stabdžių trinkelės turi ECE R90 homologaciją ir dabar jau prieinamos šiems automobiliams: Mercedes Sprinter, VW Crafter, Citroën Jumper, Opel Movano, Renault Master, Ford Transit ir Iveco Daily.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!