HIDRIA PSG Optymus – CLEPA apdovanojimas Žaliųjų technologijų kategorijoje

14 lapkričio 2016, 23:05

Europos automobilizmo tiekėjų asociacijos CLEPA (CLEPA – the European Association of Automotive Suppliers) 2016 metų inovacijų apdovanojimas atiteko korporacijai Hidria už pakaitinimo žvakę su slėgio jutikliu (PSG) Optymus.

Europos automobilizmo tiekėjų asociacija CLEPA organizuoja inovacijų apdovanojimus pabrėžti išskirtinius laimėjimus Europos automobilių pramonėje, tobulinant ekologišką ir tvarų mobilumą.

hidria_clepa_green-technologies-winner_11-11-2016

Hidria su savo inovatyvia pakaitinimo žvake su slėgio jutikliu (PSG) Optymus tapo nugalėtoja kategorijoje Žaliosios technologijos. Konkuruota su 76 pareiškėjais iš 45 šalių (daugiau nei 50% paraiškų buvo Žaliųjų technologijų kategorijoje). Antroji ir trečioji vietos kategorijoje atiteko Valeo ir Bosch.

hidria_psg_optymus_11-11-2016

Hidria išpopuliarėjusi naujovė PSG Optymus laimėjo CLEPA apdovanojimą kaip geriausiai išreiškianti kokybę, ambicijas, rinkos svarbą ir didelę įtaką automobilių pramonei.

CLEPA apdovanojimas yra svarbus momentas korporacijai Hidria ir jos darbuotojams, įrodantis stiprią inovacijų kultūrą. Apdovanojimo laimėjimas suteikia korporacijai Hidria naują impulsą tęsti sėkmingą ir kruopščiai suplanuotą veiklą ateityje.

Hidria nepaliaujamai tobulina savo paslaugas ir produktus bei yra įsipareigojusi ir toliau diegti naujoves
ekologiško mobilumo bei transporto priemonių išmetamųjų teršalų mažinimo srityje.

Hidria produktų pasirinkimas internetiniame kataloge http://glowplugs.hidria.com/

Hidria internetinis puslapis www.hidria.com/en/automotive-technologies/

Hidria Facebook‘e https://www.facebook.com/hidria.si/

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!