Naujiena atsarginių dalių rinkoje: kardaniniai velenai MERCEDES BENZ transporto priemonėms

13 lapkričio 2016, 22:52

GKN pirmą kartą atsarginių detalių rinkoje pristato kardaninius velenus Mercedes Benz transporto priemonėms: komerciniams, lengviesiems automobiliams bei visureigiams. Net 57 skirtingos pozicijos papildo platų šių dalių asortimentą, skirtą ne tik populiariems MB, bet ir jiems giminingiems VW modeliams.

gkn

Primename, jog originaliai sukurtos visureigiams, visų varomų ratų sistemos šiuo metu naudojamos visuose transporto priemonių segmentuose, įskaitant net ir sportinius automobilius. Kadangi visureigių ir visų ratų varomų automobilių skaičius didėja, automobilių dirbtuvėms vis dažniau tenka susidurti su kardaninių velenų klausimais. Dėl daugelio techninių priežasčių GKN pakeitimui tiekia tik sukomplektuotus kardaninius velenus ir visada rekomenduoja pakeisti sugedusius velenus pilnai.

GKN – ne tik pasaulinės rinkos lyderis šioje originalios įrangos srityje, bet ir yra vienintelis tiekėjas nepriklausomoje antrinėje rinkoje, siūlantis vienos, dviejų ar trijų dalių kardaninius velenus. Todėl nepriklausomi autoservisai gali įsigyti identiškus originaliems SPIDAN/ LÖBRO velenus tiesiai iš oficialių GKN autodalių platintojų.

Asortimentas šiuo metu apima tokias transporto priemones, kaip: Audi A6, A8, Q3, Q5 ir Q7, BMW X5, Dacia Duster, Fiat Panda 4×4, Landrover Range Rover, Freelander, Defender ir Discovery, Mercedes Sprinter, Vito, Viano, Porsche Cayenne, Renault Kangoo, Seat Alhambra, Toyota Hilux arba VW Touareg, Phaeton, Tiguan, Sharan, Amarok, Caddy, T5, LT, Crafter ir t.t.

Didėjant paklausai, produkcija plečiama toliau.

Portale www.gknservice.com galite rasti „online” arba „pdf” kataloginę informaciją. Dalys taip pat patalpintos į TECDOC bei kitus katalogus.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!