KYB PRISTATO 360 laipsnių produkto fotografiją

2 lapkričio 2016, 22:37

KYB pristato naują techninės paramos įrankį  – 360 laipsnių produkto fotografiją, kuri buvo pristatyta mugėje Automechanika 2016 Frankfurte.

Pirmiausiai buvo parengta duomenų bazė su daugiau nei 1700 amortizatorių vizualizavimais.

360 laipsnių vaizdai yra produkto pristatymo moderni forma. Jie suteikia žiūrovui galimybę tiksliai pamatyti produkto kiekvieną pusę, priartinimo funkcija leidžia iš arti pastebėti įdomias detales. 3D vaizdai naudingi tikrinant dalių teisingumą pvz. ar rankenėlės, tvirtinimai yra reikiamoje vietoje. Vizualizavimai netrukus bus prieinami TecDoc kataloge ir Kyb Europe svetainėje. KYB taip pat turi daugiau nei 5000 2D vaizdų bazę: amortizatorių, spyruoklių ir pakabos montavimo rinkinių, kurie yra prieinami TECDOC.

kyb-news-360-laipsniu-produkto-fotografija

Prekių bei techninė parama tai raktas į įmonės klientų sėkmę. KYB teikia daug dėmesio „KYB Suspension Solutions” programai, skirtai mechanikams bei automobilių servisams. Pagal šią programą siūlo: produktų ir techninius seminarus, mokymo filmus bei KYB QR kodus, leidžia naudotis naudinga technine informacija, kuri reikalinga keičiant amortizatorius ir spyruokles.

Įmonė norėtų sužinoti Jūsų nuomonę apie esamus KYB paramos įrankius. Pasiūlymus prašo siųsti e-paštu: pr@kyb-europe.com 

www.kyb-europe.com

kyb-logo-our-precision-your-advantage

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!