Patikimumas visame pasaulyje

26 spalio 2016, 22:12

Patikimumas visame pasaulyje – tai ne tušti žodžiai. Tai pažadas, pagrįstas daugybe veiksnių ir per daugiau kaip 40 metų trunkančią įmonės istoriją virtęs darbo tikslu.

„NPR of Europe GmbH“ – patronuojamoji Japonijos variklių detalių gamintojo NPR („Nippon Piston Ring Co. Ltd.“) įmonė. Pagrindinė bendrovė įkurta 1931 m. Japonijoje, kur iki šiol gaminamos ypač tikslios detalės varikliams ir vožtuviniams mechanizmams. Dėl nuolatinės plėtros ir globalizacijos poveikio nuo aštuntojo dešimtmečio įmonės kelias pasuko į Europą.

Daugiau kaip 40 metų „NPR of Europe“ nuolat tobulino technologijas ir dėl inovacinių gaminių ir siūlomų priežiūros paslaugų toliau drąsiai veržiasi į priekį. Be to, pagrindinis bendrovės veiklos tikslas yra visiškas klientų pasitenkinimas. Todėl visos pastangos sutelkiamos į nuolatinį gamybos, tyrimų ir darbo su klientais metodų gerinimą.

„NPR of Europe“ gaminiai gaminami taikant naujausias technologijas ir pasižymi aukšta kokybe įvairiose naudojimo srityse. Puikus to pavyzdys yra stūmoklių žiedai, kurie sėkmingai naudojami įvairių tipų varikliuose.

Teikdama paslaugas po pardavimo (angl. aftermarket) bendrovė „NPR of Europe“ savo gaminius pristato klientams Europoje ir už jos ribų. „NPR of Europe“ gamina daug ypač svarbių detalių varikliams. Gaminių asortimentą sudaro:

stūmoklių žiedai,

stūmoklių komplektai,

cilindrai,

stūmokliai,

įdėklai.

npr_bild_verpackungen_0326_28-09-2016

Stūmoklių žiedai

Stūmoklio žiedai yra svarbi detalė stūmoklio ir cilindro tribologijos sistemoje. Jie atlieka įvairias ir svarbias užduotis:

  • užsandarina degimo kamerą, kad neprasiskverbtų degimo dujos;
  • reguliuoja cilindro sieneles tepančios alyvos sluoksnį;
  • nuveda šilumą iš stūmoklio į cilindrą;
  • mažina stūmoklio, cilindro ir stūmoklio žiedų dilimą.

Žiedų komplektai benzininiams varikliams

Pastaraisiais metais tobulinat benzininius variklius buvo dedamos pastangos mažinti CO2 išlakas mažinant degalų sąnaudas. Buvo pasiekti šie rezultatai:

  • optimaliai suderinus stūmoklių žiedus sumažinta trintis;
  • sukurti pažemintos ašies kompresiniai ir tepaliniai žiedai;
  • patobulintas paviršių apdorojimas (dėl to padidėjo patvarumas);
  • optimizuotas skerspjūvis.

Žiedų komplektai dyzeliniams varikliams

Lengvųjų automobilių varikliams

Svarbiausi veiksniai yra didelis greitis ir ilgas naudojimo laikas. Pirmajam žiedui ir dviejų dalių tepaliniam žiedui naudojamas plienas, galima taikyti ir nitrinimą bei PVD.

Vidutinio dydžio ir didesniems varikliams (3 arba 4 žiedų komplektas)

Šiems varikliams taikomi kriterijai – tai didelė galia, suderinta su išmetamųjų teršalų kiekio kontrole. Pirmajam (ir galimai antrajam) žiedui naudojami trapeciniai žiedai, kurie neleidžia žiedui užstrigti. Be to, galima naudoti ir PVD dangą. Plieniniai žiedai padeda sumažinti plotį ir svorį.

Vožtuvų valdymo detalės

„NPR Europos of Europe“, be kitų dalių, prekiauja:

  • skirstomaisiais velenais;
  • vožtuvų lizdais;
  • vožtuvų kreiptuvais.

Guolių įdėklai

Įmonė siūlo gana plačiai naudojamus iš įvairių medžiagų pagamintus slydimo guolius.

Daugiausia dėmesio „NPR of Europe“ skiria dviejų komponentų ir trijų komponentų guoliams, bešvinėms guolių gamybos medžiagoms ir trinties jėgoms optimizuoti.

Stūmoklinės grupės cilindrai

„NPR of Europe“ siūlo stūmoklinės grupės cilindrus. Dėl specialių lydinių cilindrai gali pakelti nepaprastai dideles apkrovas, o jų nedidelis nusidėvėjimas leidžia ženkliai prailginti eksploatacinį laiką.

Bendrovė daug dėmesio skiria ne tik ypač tiksliai gamybai, bet ir nuolatinei pažangai, didinant patikimumą ir mažinant dilimą net esant ekstremalioms apkrovoms.

Tyrimai, konstruktorių patobulinimai medžiagotyros, dangų technologijos, tribologijos ir kitose srityse kartu su aukščiausiais kokybės reikalavimais visais gamybos proceso etapais lėmė tai, kad bendrovės NOR atsarginės variklių detalės šiandien yra tarp geriausių ir naudojamos ne tik teikiant paslaugas po pardavimo, bet ir konvejerinėje gamyboje.

„NPR of Europe“ atsako už gaminių kokybę nuo pirmųjų bandymų iki serijinės gamybos. Daugelis klientų bendradarbiauja su bendrove jau ne vieną dešimtmetį ir yra labai patenkinti gaminiais. Beveik visi žinomi variklių gamintojai renkasi aukštos kokybės apdirbimą, ilgą naudojimo laikotarpį ir inovacinių sprendimų patikimumą.

Daugiau informacijos rasite internetiniame puslapyje: www.npr-europe.com .

ne2

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!