TRW-Lucas stabdžių trinkelės motociklams

21 spalio 2016, 0:23

Naujoviškos stabdžių sistemos yra kur kas veiksmingesnės, negu bet kada, todėl visi komponentai turi būti tinkamai parinkti. Tai svarbu ne tik automobiliams, bet ir motociklams.

TRW-Lucas keramikinės stabdžių trinkelės – tai aukščiausia kokybė. Šios stabdžių trinkelės pagamintos iš auksčiausios kokybės elementų. ABE homologaciją turi tokios trinkelės kaip TRW Lucas SV/SH – Sinter Street, SRM – Sinter Scooter ir SI – Sinter Offroad, lenktyninės stabdžių trinkelės RSI – Sinter Offroad, SRQ – Sinter Track ir SCR bei Sinter-Carbon.

NRSTM – aukščiausia organinių stabdžių trinkelių kokybė ir TRW-Lucas Hyper-Carbon

trw_trinkeles

Anksčiau daugelio stabdžių trinkelių sudėtyje buvo naudojamas azbestas. Azbestas padidindavo stabdžių trinkelių stabdymo galimybes ir ilgaamžiškumą. Šiuo metų stabdžių trinkelėse dažniau naudojamas kaučiukas, sintetiniai elementai, sustiprinimo pluoštai, sintetinė derva ir iki 10 proc. metalo. Visas šis mišinys kur kas padidino stabdžių efektyvumą ir frikcinio mišinio laikymąsi prie stabdžių trinkelės korpuso, dėl to esant ekstremalioms sąlygoms frikcinis mišinys neatkibs nuo stabdžių trinkelės korpuso.

TRW-Lucas naudoja patentuotą NRSTM sistemą, kuri leidžia organiniams elementams stipriai prilipti prie stabdžių trinkelės korpuso.

Visos TRW-Lucas (Allround, EC, RQ) paprastos ir sportinės CRQ – Hyper Carbon stabdžių trinkelės gaminamos naudojant patentuotą NRSTM technologiją.

NRSTM technologija tai:

  • Frikcinis stabdžių mišinys tvirtai laikosi prie korpuso;
  • Aukščiausios skalės saugumas;
  • Apsauga nuo tvirtinimo plokščių išlinkimo;
  • Maksimalus stabdymo ploto išnaudojimas.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!