Valeo naujienos Paryžiuje

5 spalio 2016, 23:48

 „Esame ant didžių permainų, susijusių su motorizacija, slenksčio. Automobiliai taps kur kas saugesni, draugiškesni aplinkai ir bus tarpusavyje sujungti bendra komunikacijos sistema.“ Taip Valeo atidarė savo stendą ir parodė savo indėlį į permainas Paryžiuje.

Valeo Cruise4U – technologija, kuri įgalina autonominę automobilio eigą realiu laiku, esant kitiems automobiliams.

valeo1

Valeo Cruise4U galės susitvarkyti su visomis užduotimis, kurias atlieka vairuotojas tiek mieste, tiek greitkelyje. Saugumą keliaujant užtikrins aplinkos, eismo, oro sąlygų, galimų grėsmių skenavimas. Sistema naudos tris daviklių rūšis – kamerą, radarą ir LiDAR, kurios dėka sistema, galės skenuoti ir matyti atstumu nuo 10 cm iki 200 metrų. Sistema veiks tiek dieną, tiek tamsiu paros metu.

Valeo Cruise4U sistema taip pat turės vaizdo kamerą, kuri stebės vairuotoją ir jo elgesį dieną ir naktį. Sistema apsaugos vairuotoją nuo užmigimo.

Prieš keletą dienų VW Golf automobilis, su įmontuota Valeo Cruise4U sistema, per 24 h be vairuotojo įsikišimo 20 kartų apvažiavo Paryžių.
Valeo 48V e4Sport – neįmanoma tapo įmanoma

valeo2

Paryžiuje pristatyta Valeo 48V e4Sport sistema, stabdymo metu naudodama kinetinę energiją gamina 48V įtampą ir naudoja ją:

  • Akumuliatoriaus įkrovimui;
  • Sukimo momento didinimui (iBSG);
  • Variklio galios didinimui, naudojant elektrinį kompresorių (eSC);
  • Važiavimui neteršiant aplinkos. Elektrinis variklis varo galinę automobilio ašį (eRAD).

Smart Light Experience – geresniam apšvietimui ir saugumui

valeo3

Valeo pristatė dvi sistemas –  High Definition Lighting ir Valeo Kinetic System. Šių sistemų dėka autonominiai automobiliai galės geriau tarpusavyje komunikuoti, naudodami spacialius simbolius automobilio galiniuose žibintuose.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!