TRW AFTERMARKET tobulina TECH CORNER sistemą nuolatos plėsdama paslaugų, siūlomų automobilių servisam, asortimentą

3 rugpjūčio 2016, 22:32

Įmonė TRW Aftermarket papildė savo nemokamą pagalbinę „Online“ priemonę – „Tech Corner” naujais interaktyviais vaizdo klipais su techninių žingsnių rekomendacijomis.

Šių vaizdo klipų tikslas –  parodyti automechanikui visus remonto proceso etapus. Specialistui reikia tik atsidaryti PDF formato dokumentą kompiuteryje ar planšetėje.

Alexander Knorn, TRW Global Parts & Service skaitmeninių technologijų plėtros padalinio vadovas, teigia: „Ši naujovė dar labiau sustriprins įmonių įsipareigojimą nuolatos plėsti nadojimąsį web-servisais, kurie yra siūlomi automobilių mechanikams.

Mes atliekame savo, kaip pirmaujančios automobilių detalių tiekėjos, pareigą. Mes manome, kad automobilių detalių gamintojo tikslas – techninės informacijos teikimas. Tokios informacijos teikimas padeda išlaikyti vientisumą, augimą ir padeda išlaikyti globalią nepriklausomą „aptarnavimo po pardavimo“ rinką.“

Interaktyvūs vaizdo klipai

Šiuo metu pateikiama medžiaga:

·       Stabdžių trinkelių ir diskų keitimo tvarka sistemoje su elektriniu rankiniu stabdžiu;

·       Stabdžių trinkelių ir diskų keitimo tvarka sisitemoje su „Colette” suportu;

·       Elektrohidraulinio vairo stiprintuvo pompos ir vairo kolonėlės komplekto keitimo tvarka.

Siekiant aiškumo, atliekant kiekvieną iš šių remonto darbų, yra naudojamas demonstracinis automobilis. Ši medžiaga bus naudinga automobilių mechanikams kaip detali instrukcija bei praktinė vaizdo medžiaga, kurioje pateikiama visa informacija, pradedant demontavimu bei nuodugne detalės apžiūra ir baigiant surinkimu bei galutinių veiksmų atlikimu.

Tech Corner projektas, įmonės TRW Aftermarket 2014 m. pradėtas vykdyti kaip įmonės skaitmeninės plėtros strategija, kiekvieną dieną teikia pagalbą automobilių remonto centrams, tiekdama jiems techninę informaciją apie TRW produkciją. Visi remonto specialistai, užregistruoti Tech Corner, turi prieigą visai automobilių detalių montavimo instrukcijų, vaizdo medžiagos ir techninio automobilių aptarnavimo instrukcijų bibliotekai.

Tech Corner yra nuolatos atnaujinama informacija, skirta automobilių remonto centrams, naudojantiems TRW produkciją. Pavyzdžiui, neseniai Tech Corner buvo publikuotos trys naujos instrukcijos, padedančios išspręsti problemas, susijusias su amortizatoriais, teisingai aptarnauti elektrinio rankinio stabdžio sistemą bei tinkamai įvertinti stabdžių diskų koroziją. Tech Corner yra tikrai naudingas įrankis automobilių remonto centrams, leidžiantis bet kuriuo metu rasti platų diapozoną įvairios informacijos apie TRW produkciją.

Užsiregistruokite Tech Corner arba įeikite į sistemą, kad gautumėte nemokamą prieigą prie techninės informacijos apie TRW Aftermarket: www.trwaftermarket.com/ru/Tech-Corner.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!