„Valeo“ siūlo alternatyvą klasikiniam dvimasiui smagračiui

4 liepos 2016, 9:32

Dvimasis smagratis – tai didesnis važiavimo komfortas, mažesnės kuro sąnaudos, tačiau ir žymiai didesnės išlaidos jam sugedus. „Valeo“ pristato alternatyvą dvimasiam smagračiui.

Slopintuvai, esantys dvimasiame smagratyje, dažnai susidėvi ir dvimasis smagratis praranda savo funkcijas. Todėl paspaudus ir atleidus sankabos pedalą girdime erzinantį tuksėjimo garsą. Silpnas dvimasio smagračio elementas yra guolis, kuris užsideda ant varomojo veleno. Vienmasiams smagračiams ši problema nėra būdinga.

Užpatentuotas „Valeo“ K4P sankabos komplektas su vienmasiu smagračiu yra puikus pakaitalas dvimasiui smagračiui. Šis „Valeo“ komplektas išsaugo visas dvimasio smagračio teigiamas savybes bei pasižymi patikimumu ir ilgaamžiškumu.

Sumontavus K4P komplektą kuro suvartojimas lieka tas pats, o važiavimo komforto savybės nepasikeičia. Gamintojas teigia, kad slopintuvai, panaudoti sankabos komplekto sankaboje, yra tokie ilgaamžiški, kad nesuges kol nesusidėvės sankabos diskas.

„Valeo“ K4P sankabos komplektai su vienmasiu smagračiu yra skirti automobiliams, kurie yra kelių ir keliolikos metų senumo ir pravažiuojantys didelius atstumus. Konkurencinga komplekto kaina, palyginus su dvimasiu smagračiu, padeda senesnių automobilių vairuotojams renkantis pirkinį.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!