„SHOW CAR 2016 JAU GREITAI

17 gegužės 2016, 20:48

Gegužės 16-20 dienomis „Show Car“ mokymų sunkvežimis grįžta į Lietuvą, o su juo kartu ir naujausios UAB „Inter Cars Lietuva“ autoservisų įrangos bei įrankių, padangų, dyzelinių sistemų ekspozicijos. Šį kartą viską rasite „Litexpo“ parodų ir kongresų centre, kur gegužės 18-20 dienomis taip pat bus surengtos trys parodos: „TransBaltica”, „Mechanika” ir „Balttechnika”.

Dvi iš jų vienija automobilis. Būtent apie jį suksis parodų „TransBaltica“ ir „Mechanika“ tematika, ekspozicijos, konkursai. 

Lankytojai čia galės apžiūrėti naujausius sunkvežimius, autobusus, sužinoti automobilių detalių rinkos ypatumus, palyginti paslaugų ir produktų kokybę bei kainas.

Kai kurie parodos dalyviai žada žiūrovams įvairias pramogas ir konkursus, kiti rengs seminarus bei techninius mokymus autoservisų darbuotojams, meistrams ir šaltkalviams.

UAB „Inter Cars Lietuva“ visą savaitę rengs mokymus. Juos ves pasaulyje visiems puikiai žinomų gamintojų, tokių kaip „Sachs“, „Lemforder“, „ContiTech“, TRW, SKF, LUK, „Mahle“, KYB, „Delphi“ ir kt., atstovai. Minėtos kompanijos yra sukaupusios didelę patirtį, o jų sukurtų technologijų galima rasti kiekviename mūsų vairuojamame automobilyje.

„Technologijos tobulėja, o elektronikos nevaldomų mechanizmų mažėja. Nesidomint naujovėmis, galima padaryti brangiai kainuojančių klaidų, todėl „Show Car 2016“, kaip ir kasmet, bus pristatomos šiandien aktualios temos: variklio paskirstymo mechanizmas, perdavimo sistemos, virpesių slopinimas, pakabos elementai ir pan. Automobilių parkas keičiasi kasmet, todėl visi šios srities specialistai sužinos jiems aktualias naujienas, o bendraudami su kolegomis galės pasidalinti gerąja patirtimi“, – sakė A. Žilėnas.

Tai vienintelė paroda Lietuvoje, kurioje bus galima išvysti didžiuosius sunkvežimius ir autobusus. Renginyje savo techniką pristatys “Volvo”, “Scania”, Iveco”, „Mercedes“,  MAN sunkvežimių ir autobusų gamintojai.

Gegužės 18 dieną parodų lankytojai turės galimybę apžiūrėti unikalią, pirmą kartą rengiamą ekspoziciją  „Lenktynių mechanika”. Joje bus eksponuojami Lietuvoje sukurti ar patobulinti lenktyniniai automobiliai. Pagrindiniais šios parodos herojais taps ne lenktynininkai, bet jų mechanikai – žmonės, kurie dažniausiai lieka „už kadro”.  Jie papasakos, kaip buvo kuriamas sportinis automobilis, besidomintiems jauniems sportininkams patars kaip jį pasiruošti. Čia galima bus pamatyti tiek pavienių entuziastų kuriamus automobilius, tiek Dakaro dalyvius su jų automobiliais.

Gegužės 20 dieną įvyksiantis Lietuvos „Metų komercinio automobilio” konkursas.  Tuomet bus išrinktas ir paskelbtas geriausias mažasis verslo automobilis. Visus šio konkurso eksponatus bus galima apžiūrėti minėtų parodų dienomis, pabendrauti su komisija bei gamintojų atstovais.

Parodose „TransBaltica“ ir „Mechanika“ dalyvaus apie 100 įmonių iš 6 šalių:  Lietuvos, Latvijos, Lenkijos, Vokietijos, Baltarusijos, Rusijos.

Show Car mokymų sąrašas.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!