VOLVO CARS apdovanoja TRW AFTERMARKET QUALITY EXCELLENCE 2015 prizu

13 balandžio 2016, 22:14

VOLVO CARS apdovanoja TRW AFTERMARKET QUALITY EXCELLENCE 2015 prizu

Čekijoje esantis TRW Aftermarket padalinys, restauruojantis detales, gavo Volvo Cars kokybės apdovanojimą „Quality Excellence” už 2015 metus. Apdovanojimas buvo skirtas už pasiekimus saugumo srityje, kokybės kontrolę, klientų aptarnavimą ir rūpinimąsi aplinkosauga. Visa tai išskiria TRW Aftermarket kaip pirmaujantį Corner Module sistemų tiekėją ir gamintoją pasaulinėje rinkoje.

Volvo savo tiekėjams kelia šiuos reikalavimus: sistemų ir gamybos proceso patikimumas, naujų sprendimų priėmimas bei atsižvelgimas į klientų nuomonę.

2016 metų sausio 28 dieną, ceremonijoje, vykusioje Goeteborge Švedijoje, Lars Nyborg, Volvo Cars pirkimo ir gamybos vyresnysis viceprezidentas, perdavė apdovanojimą Alessandro Lattarulo, Parts & Service Europe vyresniajam vadybininkui ir Gabrielei Prochazkovai.

„Svarbiausia yra tai, kad restauruotos dalys, kurias tiekiame Volvo nesiskiria nuo naujų originalių dalių. Restauruotos dalys turi atitikti tuos pačius standartus ir reikalavimus kaip ir naujos dalys. Restauruotoms dalims teikiama ta pati garantija.” – teigė Jiri Horvath, vyresnysis Operations, Remanufacturing Group (RMG), Parts & Service Europe vadybininkas.

„Labai džiaugiamės gavę toki pripažinimą iš Volvo Cars, didžiuojamės tuo, tai – vienas didžiausių mūsų Global Parts
& Service kolektyvo darbo įvertinimas”.

Apdovanojimo teikimas:

Iš kairės: Alessandro Lattarulo, VMS Europe vyresnysis pardavimų vadybininkas,  Lars NyborgVolvo Cars pirkimo ir gamybos vyresnysis viceprezidentas, ir Gabriela Prochazkova.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!