Modernūs LED sprendimai automobiliams

29 kovo 2016, 22:07

Automobiliams skirtų „Osram“ prekės ženklo LED produktų šeima nuolat auga. Įmonės siūlomi galutiniai sprendimai suteikia galimybę šios technologijos privalumais mėgautis ne tik naujų, bet ir senesnių automobilių savinininkams.

OSRAM LED produktų pasiūlyme galima rasti tiek rūko žibintus („LEDriving“ F1) ir dienos žibintus („LEDriving“ LG, PX-4 ir PX-5), tinkamus daugumai automobilių, tiek ir vieno korpuso rūko ir dienos rūko žibintus („OSRAM LEDriving FOG“ ir „OSRAM LEDriving FOG PL“). Produktų asortimentą papildo pagalbinių lempučių pakaitalai, t. y. žibintuvėliai ir servisų lempos. Visi produktai yra funkcionalūs ir suprojektuoti taip, kad jų naudojimas suteiktų kiek įmanoma daugiau naudos.

„LED produktų automobiliams šeima auga kasdien, – sako Magdalena Bogusz, OSRAM prekės ženklo automobilių apšvietimo segmento komunikacijos ir rinkodaros vadovė. – Investuojame į naujus produktus, kadangi LED technologija pasižymi išties unikaliomis savybėmis, suteikiančiomis vairuotojams daug privalumų. LED šviesa, visų pirmą, yra labai efektyvi energetiniu požiūriu – sunaudoja iki 90 % mažiau energijos nei tradiciniai sprendimai. Be to, LED užtikrina darbą iki 5000 valandų, todėl metų metus užtikrinamas naudojimas be sutrikimų.“

Rūko žibintai iš „LEDriving FOG“ produktų šeimos

LED rūko žibintai – tai puiki alternatyva tradiciniams halogeniniams rūko žibintams. OSRAM pasiūlymas apima produktus, kurie yra puikiais apvalių 90 mm skersmens žibintų pakaitalais. Inovatyviausias OSRAM rūko žibintų šeimos produktas yra „LEDriving FOG“ – pirmasis LED technologijos produktas apšvietimo rinkoje, atliekantis tiek dienos žibintų, tiek ir rūko žibintų funkcijas. Jiems suteiktas dienos žibintų tipo patvirtinimas (RL) ir rūko žibintų tipo patvirtinimas (B) ECE R19 F3 E1, be to, jie atlieka papildomas posūkių apšvietimo funkcijas. Šios funkcijos aktyvuojasi įjungus posūkio signalą ir išplečia šviesos srautą nuo 30 iki 45 laipsnių. Dienos režimo šviesos spalva yra 5200 K, o įjungus rūko žibintus – 6000 K. Tarp automobiliams skirtų LED produktų neseniai pasirodė naujovė – daugiafunkciai žibintai „LEDriving FOG PL“. Žibintams, apjungiantiems dienos ir rūko žibintų funkcijas, suteikiama net 5 metų garantija. Jie yra tvirtesni, kadangi naudojama lęšių technologija, panaši į naudojamą ksenono žibintuose. Priekinis stiklas yra atsparus žvyro smūgiams pagal ASTM D256 ir ISO 179 standartus, o platesnis šviesos srauto kampas padidina matymo lauką. Įdomi savybė – įvairių spalvų lęšių filtrai, kurie gali būti ypač svarbūs žmonėms, besirūpinantiems savo automobilio išvaizda. Galima pasirinkti sidabro, aukso, rausvą, mėlyną arba oranžinę spalvą. Šie produktai yra sertifikuoti, jiems suteiktas tipo patvirtinimas pagal ECE, SAE, CCC, EAC ir IP. „LEDriving FOG PL“ žibintai tinkami hibridiniams automobiliams su „start/stop“ funkcija.

„LEDriving FOG“ ir „FOG PL“ – tai puiki tradicinių halogeninių LED rūko žibintų, naudojamų daugumoje automobilių modelių, alternatyva, – tikina Magdalena Bogusz. – Šių žibintų kokybę ir patvarumą užtikrina ne tik LED diodai, bet ir žvyro smūgiams atsparūs lęšiai bei korpusas, pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio, kuris puikiai pašalina šilumą. Naudodami rūko žibintus „LEDriving FOG“, vairuotojai gauna ryškesnę rūko žibintų šviesą ir dienos šviesą viename korpuse.“

OSRAM pasiūlyme taip pat galima rasti žibintus „LEDriving“ F1 – rūko žibintus be dienos žibintų funkcijos. 6000 K šviesos spalva užtikrina puikų funkcionalumą esant sudėtingoms kelio sąlygoms. „LEDriving“ F1 žibintams suteikiama 2 metų garantija.

Įmonės „Osram“ informacija

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!