Nemokama automobilių remonto sistema ARS

22 kovo 2016, 20:20

Įmonės „Eoltas“ dovana Jums – nemokama automobilių remonto sistema ARS.

Automobilių detalių lyderis regione „Eoltas“ plečia išmaniųjų paslaugų asortimentą. Vasario mėnesį kompanijos svetainėje įjungiama unikali elektroninė sistema, kuri Lietuvos automobilių vairuotojams leis internetu registruoti automobilio gedimus, gauti bei palyginti konkurencingus remonto pasiūlymus iš skirtingų automobilių servisų bei išsirinkti tinkamiausią. Savo ruožtu „Eolto“ partneriai, prisiregistravę sistemoje, galės kiekvieną dieną rasti naujų klientų ir kokybišku bei operatyviu darbu didinti savo populiarumą ir reputaciją Lietuvoje.

Naujoji „Eolto“ automobilių remonto sistema (ARS) ne tik padės klientams ir servisams atrasti vieniems kitus, bet ir suteiks progą objektyviai ir operatyviai įvertinti remonto sąnaudas, išsirenkant ir vos keliais mygtuko paspaudimais užsisakant detales iš plačiausio regione automobilių detalių katalogo „Eolto“ svetainėje.

Eolto ARS funkcionalumai:

  • Vairuotojams – individualūs autoremonto pasiūlymai

Platforma jungia nuolat augantį automobilių servisų tinklą visoje Lietuvoje. Užtenka užsiregistruoti ir be laukimo eilėse išsirinkti iš gautų remonto pasiūlymų, kuriuos pateiks autoservisai. Būkite garantuoti, kad Jus aptarnaus tinkamos specializacijos profesionalai!

·       Palyginimo galimybė

Galimybė palyginti skirtingų servisų pasiūlymų įkainius, terminus ir kitas sąlygas vairuotojams leis objektyviau įvertinti preliminarias savo automobilio remonto išlaidas ir skirtingų paslaugų teikėjų konkurencingumą.

·       Automobilių servisams – naujų klientų užklausos

ARS ne tik suteikia galimybę partneriams reklamuoti savo paslaugas, bet ir leidžia tiesiogiai susisiekti su potencialiais klientais, pateikiant jiems individualius pasiūlymus. Lietuvos vairuotojų mėgstama „Eolto“ svetainė generuoja nuolatinį lankytojų srautą, kuriuo noriai dalinasi su savo partneriais. Tai puiki proga padidinti savo klientų srautus laikotarpiais, kai serviso darbo apkrovos nėra šimtaprocentinės ir lieka laiko priimti naujus užsakymus.

·       Automobilių detalių paieška bei užsakymas – vienoje vietoje

Tiek automobilių servisai, tiek automobilių vairuotojai galės patraukliomis kainomis įsigyti reikiamas detales, rinkdamiesi iš plataus, daugiau kaip 70 gamintojų Europoje, Japonijoje ir JAV apimančio automobilių detalių asortimento.

·       Konfidencialumo garantija

ARS užtikrina saugią ir diskretišką paslaugų užsakovo ir paslaugų teikėjo tarpusavio komunikaciją.

·       Daugiau dėmesio remonto paslaugų kokybei

Už savo teikiamų remonto paslaugų kokybę kiekvienu atveju atsako susitarimą su vairuotoju sudaręs automobilių servisas. Tačiau ginant svetainės lankytojų interesus, prie ARS leidžiama prisijungti tik „Eolto“ kokybės standartų besilaikantiems automobilių servisams.

Per pirmąjį mėnesį prie platformos numatoma prijungti iki šimto automobilių servisų visoje Lietuvoje. Elektroninė „Eolto“ automobilių remonto sistema tiek šiandien, tiek ateityje veiks visiškai nemokamai.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!