„Auto Bild sportscars“ teste geriausiomis pripažintos „SportContact 6“ padangos

21 kovo 2016, 22:50

• Naujosios „Continental“ galingiems automobiliams skirtos UHP (Ultra High Performance angl.) padangos buvo pripažintos geriausiomis jau pirmajame palyginamajame teste, kurį atliko „Auto Bild sportscars“ specialistai;
• Ekspertų teigimu, „SportContact 6“ buvo „visiškai įtikinančios“.

Hanoveris, 2016m. kovo mėn.Jau pačiame pirmajame teste, kuriame buvo bandomos galingiems automobiliams skirtos padangos, naujausios „Continental SportContact 6“ padangos užėmė aukščiausią vietą. Galutiniame testo, kurį sudarė 10 skirtingų disciplinų, vertinime bandymus atlikę „Auto Bild sportscars“ ekspertai „Continental“ naująsias sportiškiems automobiliams skirtas padangas įvertino kaip „pavyzdines“ ir išrinko geriausiomis. Kad pelnyti aukščiausią vietą šios aukštųjų technologijų padangos turėjo parodyti geriausius rezultatus ant sausos ir šlapios dangos, taip pat vertinant pasipriešinimą riedėjimui.

„Jau pirmajame teste naujosios „SportContact 6“ padangos visiškai įtikino savo savybėmis“, – apibendrindami testo rezultatus sakė ekspertai. „Įspūdingas šoninis stabilumas ir itin tikslus valdymas posūkiuose pademonstravo itin geras „Continental SportContact 6“ savybes, o padangos buvo nepralenkiamos itin aukštus kriterijus turinčiame palyginamajame sportinių padangų teste“, – paskelbė bandytojai.

Drauge su „Continental“ padangomis buvo bandomi dar penki Europos, Azijos ir JAV gamintojų 255/35 R 20 (priekinės ašies) ir 295/30 R 20 (galinės ašies) dydžio padangų komplektai. Padangos buvo sumontuotos ant galingo „Jaguar F-Type“ automobilio. „Mes labai džiaugiamės išskirtinius rezultatus parodžiusiomis mūsų aukštųjų technologijų sportinėmis „SportContact 6“ padangomis“, – teigė Alexanderis Bahlmannas, „Continental“ lengvųjų ir lengvųjų komercinių automobilių padangų padalinio komunikacijos vadovas. „Šie testo rezultatai puikiai įrodo, kokios yra didelės mūsų naujųjų UHP padangų galimybės, kuriose pritaikytos naujausios technologijos, užtikrinančios dar geresnes savybes kelyje“.

Pirmą kartą šios naujausios „Continental“ sportinės UHP segmento padangos buvo pristatytos pernai rudenį, o „Honda Civic Type R“ su šiomis padangomis Niurburgringo lenktynių trasoje pasiekė greičio rekordą. Kurdami šias padangas, „Continental“ inžinieriai praktiškai iš naujo sukūrė cheminę protektoriaus medžiagų sudėtį, protektoriaus raštą ir padangos konstrukciją. Padangos yra gaminamos „Continental“ gamyklose Vokietijoje ir Čekijoje ir siūlomos nuo 19 iki 23 colių dydžio skersmens ratlankiams.

www.continental-corporation.com


Oficialusis UEFA EURO 2016™ rėmėjas

Continental plėtoja pažangias technologijas, skirtas žmonių ir krovinių pervežimui. Tarptautinis padangų gamintojas, būdamas patikimas partneris ir automobilinės industrijos tiekėjas, siūlo tvarius, saugius, patogius, individualiai pritaikytus ir prieinamus sprendimus. Korporacijos, kurios sudėtyje yra penki padaliniai – Važiuoklės ir saugumo, Vidaus įrangos, Transmisijos, Padangų ir ContiTech, preliminari 2015 metų apyvarta siekė 39,2 milijardus eurų. Šiuo metu 55 pasaulio šalyse esančiuose įmonės padaliniuose dirba daugiau nei 208 000 darbuotojų.

Padangų padalinys turi 24 tyrimų ir gamybos centrus visame pasaulyje. Platus produktų asortimentas drauge su nuolatinėmis investicijomis į tyrimus ir plėtrą užtikrina ekonomiškumą ir yra ekologiškai saugus. Padangų padalinys yra vienas pirmaujančių pasaulyje padangų gamintojų, turintis daugiau nei 47 000 darbuotojų, kurio 2014 metų apyvarta siekė 9,8 milijardus eurų.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!