TRW internetinio katalogo papildymai

22 vasario 2016, 22:43

TRW Aftermarket internetinį katalogą papildė naujomis dinamiškomis funkcijomis, kurios palengvina ir supaprastina dalių paiešką.

TRW interneto kataloge, esančiameadresu  www.trwaftermarket.com,  pateikti 360 ° vaizdai 1 000 dažniausiai parduodamų prekių. Taip pat, klientai gali rasti visą stabdžių sistemos sąrašą, jų kiekius ir prieinamumą. Visa tai sutaupo klientų laiką.

Aleksandras Knorn, Global Digital direktorius, iš skyriaus Parts & Service TRW, paaiškino: „Dėl greitai kintančių rinkos poreikių ir dinamiškų pardavimų, turėjome patobulinti mūsų katalogą ir sunkiai dirbome su mūsų duomenų TecAlliance.“

Patobulinimo procese buvo 1 000 stabdžių trinkelių ir jų komponentų nufotografavimas. Dabar šios nuotraukos pasiekiamos „TecDoc“ ir TRW internetiniame kataloge.

Taip pat TRW katalogas jau pasiekiamas ir kinų kalba su paieškos pagal VIN kodą integravimu. TRW katalogas pasiekiamas ir klientams iš Japonijos, Malaizijos, Singapūro, Tailando, Indonezijos, Taivano, Indijos, Australijos, Naujosios Zelandijos.

Aleksandras tęsė: „TRW yra viena iš pirmųjų kompanijų, kuri išleido greitą ir lengvai prieinamą katalogą kinų kalba.“

„Šie pokyčiai leidžia klientams iš bet kokios pasaulio šalies matyti realų prekių prieinamumą ir techninę informaciją. Kadangi esame OE kokybės detalių tiekėjas, esame vieni iš dažniausiai pasirenkamų verslo partnerių. “

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!