Naujas įmonės „Eoltas“ prekybos centras Telšiuose

6 sausio 2016, 23:07

Žemaitijos sostinėje – didžiausias regione autodetalių centras.

Baigėsi laikai, kuomet detalių savo sugedusiam automobiliui telšiškiai turėjo vykti  į Klaipėdą ar Šiaulius. Nuo sausio 4 d. Žemaitijos sostinėje, Kauno g. 19, duris pravėrė „Eolto” prekybos centras „Viskas Automobiliui”. Jo lankytojus džiugins ne tik regione didžiausias automobilių detalių asortimentas, moderni prekių pristatymo sistema, bet ir karšta nemokama kava bei ypatingi kiekvieno mėnesio pasiūlymai.

Šalies autodetalių lyderis „Eoltas“ Žemaitijos sostinę naujajam centrui pasirinko neatsitiktinai. Pasak bendrovės „Klaipėdos Eoltas“ direktoriaus Vidmanto Lukausko, per daugiau kaip du dešimtmečius kompanijos veiklos Vakarų Lietuvoje spėjo susiformuoti gausus lojalių klientų ratas: „Iki šiol individualūs pirkėjai ar Vakarų regiono autoservisų atstovai, norėdami įsigyti skirtingiems automobilių modeliams reikiamų detalių, būdavo priversti vykti į mūsų prekybos centrą Klaipėdoje. Jų patogumui nusprendėme, jog galime būti dar lankstesni ir praplėsti savo atstovybių tinklą kituose strateginiuose regionų centruose. Įvertinę infrastruktūrą, klientų ratą, logistines charakteristikas, pasirinkome Tauragę ir Telšius.“


Telšių prekybos centras „Viskas Automobiliui“ veiks pagal vasarą Tauragėje atidarytos „Eolto“ prekyvietės modelį. Lankytojai galės rinktis iš daugiau kaip penkiasdešimt tūkstančių vietoje sandėliuojamų skirtingų autodetalių arba užsisakyti prekes iš daugiau kaip pusės milijono „Eolto“ siūlomų stabdžių, pakabos, variklio, vairo, elektros bei dyzelinių sistemų bei kitų detalių asortimento, skirto Europos, Japonijos ir JAV gamybos lengviesiems bei komerciniams automobiliams.

Siūlomų detalių kokybę ir patikimumą garantuoja kompanijos patirtis: šiuo metu „Eoltas“ Lietuvoje ir kaimyninėse šalyse veikia kaip įgaliotasis jau daugiau nei 70 autodetalių gamintojų atstovas. Autodetalių lyderis savo produkciją eksportuoja į 15 valstybių, per pastaruosius metus įsitvirtindamas ir Graikijos, Olandijos, Skandinavijos šalių, Albanijos ir Serbijos rinkose.
Žemaitijos sostinės gyventojų patogumui greta prekybos centro veikia autoservisas bei moderni autoplovykla.


Naujasis prekybos centras „Viskas automobiliui“, įsikūręs Telšiuose, Kauno g. 19, kviečia apsilankyti ir pirmąsias dvi savaites automobilių detalių pirkėjus žada džiuginti išskirtinėmis nuolaidomis.

Tolesnę plėtrą žadančio „Eolto“ atstovai primena, kad jų klientai gali naudotis ir vienintele Rytų Europoje sistema, leidžiančia matyti bei užsakyti prekes tiesiai iš gamintojų sandėlių. Atlikus užsakymą, reikiamos detalės Telšių ir bet kurio kito Lietuvos regiono gyventojus pasieks tiesiai iš gamintojo pirkėjo nurodytu adresu. Daugeliu atveju prekių pristatymas netrunka daugiau kaip dvi darbo dienas.

Atidarymo proga 30% nuolaida daugeliui prekių.

Kontaktai Telšiuose :
Kauno g.19
Tel.: (8 444) 41762
El. paštas: Telsiai.parduotuve@eoltas.lt
Darbo laikas:
I-V: 8-18val., VI: 8-14val., VII: NEDIRBA

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!