Įmonė „Master Sport“ kviečia į parodą „Automechanika Shanghai 2015“

6 gruodžio 2015, 23:17

Automechanika Shanghai – tai antra pagal apimtį automobilių pramonės paroda pasaulyje. Joje bus pristatytas vokiečių automobilių sektorius.

Ekonomikos ir energetikos ministerija, remiama Vokietijos Federacinės Respublikos Vyriausybės, su šūkiu „Made in Germany“ organizuoja Vokietijos paviljoną, kuriame vienoje vietoje bus pristatytos geriausios automobilių firmos iš Vokietijos. Tradiciškai vienas iš Vokietijos paviljono dalyvių – Master Sport Automobiltechnik (MS) GmbH.

Automobilių dalių gamyba ir platinimu visame pasaulyje užsiimančios grupės MS Automotive Group priekyje žengianti firma iš Miuncheno pateiks inovacinę produkciją ir konstrukcinius sprendimus, kurių kūrimą ir realizavimą finansavo Europos Sąjunga. Remdamasi ilgamete automobilių rinkos gamintojų (OEM) tiekėjos patirtimi, firma pasirengusi remti savo partnerių „know-how“ techninių ir logistinių sprendimų srityje. MS Automotive Group pasiūlymas grindžiamas grupės ribose sutelktos Europos automobilių pramonės potencialu ir inovatyvumu, ir skirtas Europos automobilių firmoms, kurios savo transporto priemones gamina Kinijos rinkoje, taip pat vietos įmonėms, kurios nori pasinaudoti europietiška patirtimi ir kooperacijos galimybėmis.

Įmonė kviečia aplankyti Vokietijos paviljoną – 2E30 stendas, 2 salė.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!