GKN pusašių gaubtai FLEXBOOT

14 rugsėjo 2015, 23:42

GKN pusašių gaubtai FLEXBOOT

Kartais sprendimas reikalingas nedelsiant: pusašio gaubtas yra sugadintas, o automechanikas po ranka neturi tinkamos pakaitinės detalės konkrečiai transporto priemonei. Esant tokiai situacijai, mechanikas vis tiek gali gauti patikimą sprendimą – kokybiškus GKN gaubtus.

Transmisijos specialistas papildė savo produktų portfelį dešimčia specialiai pagamintų universalių gaubtų FlexBoot (žr. pav.). Gaubtai FlexBoot yra tiesiogiai susieti su atitinkamomis transporto priemonėmis ir šiuo metu padengia 1'800 skirtingų modelių. Ateityje programa bus plečiama.

Su visa pagarba lankstumui, ką jis gali suteikti, GKN visgi pažymi, kad gaubtai FlexBoot neatitiks taip idealiai kaip SPIDAN ar LÖBRO gaubtai, kurie yra sukurti specialiai originaliam lankstui. Jie atstovauja alternatyvą, tai nėra originalios detalės kopija.

GKN FlexBoot gali būti lengvai ir greitai sumontuota naudojant tvirtinimo kūgį (žr. pav.) arba specialų pneumatinį skėtiklį. Tai taip pat sutaupys laiko. Pusašio lankstas neturi būti išmontuotas.

Nauja:FlexBoot gaubtai matomi TECDOC kataloge, patogiai randami paieškoje pagal automobilį.

FlexBoot gaubtų komplektų sudėtyje yra vienas gaubtas, dvi universalios apkabos bei 80g tepalo pakuotė.

Daugiau informacijos gknservice.comsvetainėje.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!