Įmonės „Eoltas“ asortimente gamintojo MTS produkcija

24 birželio 2015, 22:29

MTS yra pirmaujantis išmetimo sistemų, DPF/FAB filtrų ir katalizatorių gamintojas iš Italijos. Kompanijos moto buvo visada laikytis tik ilgalaikių tikslų ir siekti tapti išmetimo sistemų gamintojų kokybės etalonu. Šiandien MTS stipriosios savybės yra nepriekaištinga kokybė, puikiai išvystyta distribucijos sistema ir konkurencinga kaina.

1999 metais MTS buvo pirmoji italų kompanija gaminanti automobilių detales, kuri buvo DEKRA sertifikuota ISO9001. DEKRA yra viena svarbiausių ir įtakingiausių sertifikavimo institucijų Europos automobilių sektoriuje.

MTS FAP/DFP filtrai

Europos sąjunga, siekdama sumažinti automobilių išmetamų suodžių ir kitų dalelių kiekį, įpareigojo dyzelinių automobilių gamintojus sukurti FAP/DPF filtrus. Priešingai nei katalizatoriai, FAP/DPF filtrai neleidžia išmetamosioms dujoms laisvai patekti į aplinką dėl smulkios terpės: išmetamosios dujos patenka į aplinka tik perėjusios korėtą filtrą, kuriame nusėda suodžių dalelės.

FAP / DPF yra sukurti surinkti suodžius, juos reikia intervališkai išvalyti aktyviu arba pasyviu būdu, siekiant išvengti užsikišimo.

Pasyvus filtrų valymas atliekamas ilgų kelionių metu. Važiuojant dideliu greičiu, FAP/DPF filtrų temperatūra yra aukšta, tokiu būdu suodžiai išdega natūraliu būdu.

Kitu atveju, kai suodžiai užpildo 45% filtro tūrio, automobilis automatiškai pradeda aktyvųjį valymą, neženkliai pakeisdamas kuro įpurškimą, kuris padidina temperatūrą FAP filtre ir suodžiai išdega. Kai kurie automobiliai (ypač Citroen ir Peugeot), naudoja spec. priedus, kurie padeda išdeginti suodžius, tokiu būdu jie gali būti išdeginami ir esant žemai filtro temperatūrai.

MTS Katalizatoriai

Europos Komisija, norėdama labiau saugoti gamtą ir mažinti užterštumą, įpareigojo automobilių gamintojus naudoti katalizatorius. Katalizinis konverteris yra lydinys, kurio paviršius yra panašus į bičių korio strūktūrą, siekiant sukurti kibų paviršių, kuris dar padengtas tauriaisiais metalais (platina, paladis, rodis). Automobilio išmetamosios dujos, būdamos aukštos temperatūros, pasiekia lydinį, padengtą tauriaisiais metalais, kurie, cheminės reakcijos metu, sugeria ir perdirba išmetamąsias dujas į ne taip kenksmingą būseną.

MTS Duslintuvai

Slopintuvai arba, kitaip duslintuvai, naudojami sumažinti triukšmą, kylantį dėl vidaus degimo variklių išmetamų suspaustų dujų ir siekiant atitikti keliamus triukšmo reikalavimus.

Duslintuvas, mažindamas triukšmą, kuria grįžtamąjį slėgį, kuris veikia priešingai nei dujos, sklindančios iš variklio cilindrų ir daro įtaką variklio darbui įvairiuose variklio sūkiuose.

Žemų sūkių varikliuose naudojamos ilgos ir/arba mažo diametro išmetimo sistemos, aukštų sūkių varikliuose – trumpos ir/arba didelio diametro išmetimo sistemos.  

Pagrindinė slopinimo specifika yra:

1. Sugėrimas: garso sugėrimo medžiagos (dažniausiai anglies pluoštas), kurios būna patalpintos į tuščiavidurį cilindrą. Ši technologija sulaiko mažiau garso, tačiau jos rezultatai geresni visame diapazone, taip pat prarandama mažiau galios. Dėl šių priežasčių tokia išmetimo sistema yra dažniausiai naudojama lenktyniniuose varikliuose.

2. Atspindys: ši sistema išgaunama dalijant garso slopintuvą į kelias sekcijas naudojant pertvaras, kuriose generuojamos garso bangos.  Šios garso bangos neutralizuoja viena kitą ir, dėka fenomenalių reiškinių, garso bangos triukšmas sumažėja. Ši technika leidžia labiau sumažinti triukšmą, skleidžiamą iš žemų sūkių variklių.

3. Rezonansas: ši technologija išgaunama naudojant skylėtus vamzdžius, kurie jungia keletą pertvarų. Veikimas panašus į pučiamuosius muzikos intstrumentus, kuriuose mažinamas ir keičiamas garsas.

4. Mišri sistema: ši technologija išgaunama naudojant kelias sujungtas sistemas: sugėrimas-atspindys, sugėrimas-rezonansas ar sugėrimas-atspindys-rezonansas.

MTS vadovaujasi automobilių gamintojų sukurtomis technologijomis, todėl MTS dalys yra identiškos orginalioms dalims tiek techninėmis, tiek gamybinimėmis specifikacijomis.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!