„Bilstein“ „off-road“ amortizatoriai

25 gegužės 2015, 22:17

Vis augantis susidomėjimas Europoje „Bilstein“ „made in USA“ amortizatoriais paskatino įmonę sandėliuoti populiariausias pozicijas Ennepetal sandėlyje Vokietijoje.

Didesnio pravažumo automobiliai tampa vis populiaresni. Šiuose automobiliuose atliekamos modifikacijos paprastai susijusios su pakabos stiprinimu.

Šių automobilių mada atkeliavo iš JAV. Šioje šalyje visureigiai ir pikapai yra vieni mėgiamiausių automobilių. Dėl šios priežasties Kalifornijoje „Bilstein“ įkūrė padalinį, kuris gamina ir kuria amortizatorius, skirtus modifikuoti tokio tipo automobilius. Europoje šie amortizatoriai buvo sunkiau pasiekiami, kadangi jie keliaudavo iš JAV jūrų transportu, o tai ilgai užtrukdavo. Amortizatoriai keliaudavo jūrų transportu, kadangi taip buvo pigiau gabenti produkciją. Norint amortizatorius gabenti lėktuvu, reikia juos gabenti specialiame konteineryje, kadangi slėgio skirtumai gali susprogdinti amortizatoriuje esančias dujas. Šios avarijos pasekmės būtų tragiškos.

Vis augantis susidomėjimas Europoje „Bilstein“ „made in USA“ amortizatoriais paskatino įmonę sandėliuoti populiariausias pozicijas Ennepetal sandėlyje Vokietijoje. Šis sprendimas padeda amortizatorius įsigyti kur kas greičiau.

Norint įsigyti modifikuotus „off – road“ rūšies amortizatorius reikia atkreipti dėmesį ne tik į gamyklinius automobilio parametrus, bet ir anksčiau atliktas modifikacijas automobiliui. Renkantis tokius amortizatorius reikia turėti omenyje kokia kelio danga bus eksploatuojamas automobilis.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!