KYB Group 80 metų!

19 gegužės 2015, 21:47

KYB Group, pasaulinė automobilių amortizatorių gamybos lyderė, 2015 m. kovo mėnesį atšventė savo aštuoniasdešimtąjį gimtadienį.

Shiro Kayaba įkūrė tyrimų centrą „KAYABA” 1919m., kai jam buvo tik 21 metai. Pirmuoju produktu tapo inovacinė hidraulinė sistema, remianti karo lėktuvų kilimą ir tūpimą ant didžiausių Imperinės Japonijos karinio jūrų laivyno laivų. 1935m kovo 10d. jis sukūrė KAYABA Manufacturing Co Ltd. Šiandien KYB Group turi  84 atstovybes visame pasaulyje, jose dirba daugiau nei trylika tūkstančių darbuotojų.

Nuo 80 metų KYB atlieka vystymosi tyrimus  ir įgyvendina modernias hidraulines technologijas erdvėlaivių, geležinkelių, jūrų ir automobilių pramonėse. KYB yra Japonijos pirmaujantis hidraulikos gamintojas.

KYB  yra pirmaujantis originalios įrangos (OE) amortizatorių gamintojas su gamyklomis Ispanijoje ir Čekijoje. KYB produktai, projektuojami atsarginių dalių rinkai, yra gaminami tose pačiose gamyklose, naudojant tą pačią technologiją ir kokybės kontrolės sistemas, kaip ir dalys, montuojamos kaip originali įranga. 2014m. KYB Europe atidarė naują spyruoklių gamyklą  Čekijos miestelyje Chrudime, kuris yra tik 15 km nuo KYB amortizatorių gamyklos Pardubicose.

www.kyb-europe.com

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!