„Master Sport” pranešimas iš Automechanika Istambul 2015

12 gegužės 2015, 0:26

„Master Sport” pranešimas iš Automechanika Istambul 2015 parodos

Iš anksto atsiprašome visų su kuriais nespėjome pabendrauti „Automechnika Istambul 2015” parodos metu. Visos parodos metu mūsų stendas buvo labai užimtas. Su visais, kurie paliko mums savo kontaktus mes susisieksime artimiausiu metu, tačiau norime Jūsų paprašyti, jeigu artimiausiu metu negausite atsakymo iš mūsų, prašome mums atsiųsti priminimą ir Jūs galėsite pasinaudoti išskirtiniu „Master Sport” pasiūlymu. Mes džiaugiamės galėdami Jums pranešti, kad parodos metu turėjome 247 susitikimus su įvairiomis įmonėmis iš Europos, Afrikos ir Artimųjų Rytų. Daugelis susitikimų baigėsi bendradarbiavimo dokumentų pasirašymu. Parodos metu buvo pristatyti „Master Sport” ir „MS Automotive Group” vystymosi planai OEM ir IAM segmentuose. Kviečiame Jus į susitikimus, kurie vyks „Automechnika Dubai“ parodoje 2015 06 02-04 dienomis. Prašome Jūsų rezervuoti susitikimų laiką.

Gera žinia iš „Master Sport”

„Master Sport” asortimentą papildė net 446 naujos pozicijos. Šias naujienas sudaro ir pakabos svirčių komplektai VW Passat B6, Audi All Road, Mercedes Benz E W211 ir Škoda Octavia II automobiliams. Pakabos asortimentą papildė net 140 pozicijų. Stabdžių sistemos asrtimentą papildė 150 stabdžių diskų pozicijų ir 100 stabdžių trinkelių pozicijų. Oro filtrų asortimentą papildė 50 naujų oro filtrų.Kviečiame Jus į susitikimus, kurie vyks „Automechnika Dubai“ parodoje 2015 06 02-04 dienomis. Prašome Jūsų rezervuoti susitikimų laiką.

Amortizatorių testavimo įrengimai

„Master Sport” įsigijo naujus amortizatorių testavimo įrenginius, kurie leis tiksliau nustatyti ir išmatuoti slopinimo jėgas. Šie testavimo įrengimai padės kuriant amortizatorius OEM ir IAM segmentams. Amortizatorių konstrukcijos tobulinimo programa yra pusiau remiama Europos Sąjungos.

„Master Sport” ir BMW

„Master Sport” kruopščiai dirba norėdama atitikti BMW pirminio montavimo dalių reikalavimus.

Komentarai

Komentaras turi būti ilgesnis nei 5 ženklai.

Atkreipkite dėmesį į taisykles!

Komentarų nėra. Būkite pirmas!